"We hebben de max bereikt op het gebied van pvc-vloeren"

Enia Flooring zet samen met House of Floors grote stap op de Benelux-markt

"Dat wij ons bewezen hebben met bijzondere producten te lanceren dat weten onze klanten al. Maar ook hier kan een schepje boven op", vertelt Anja Niemeijer, directrice van het bedrijf House of Floors. "Wij zijn geen trendvolgers maar -zetters." House of Floors is niet alleen een groothandel, maar ook ontwerper van producten, zoals de nieuwe pvc vloeren en overzettreden.

Samen met Enia Flooring heeft het design team van House of Floors de nieuwe xl visgraat gecreëerd. "Na veel feedback vanuit de markt en collega producenten weten wij nu dat de max bereikt is van wat mooi en mogelijk is op heb gebied van pvc vloeren. Dit is echt de top", vertelt Anja trots.'Niet eerder gezien'
Deze nieuwe xl visgraat collectie in vijf kleuren en is volgens House of Floors een hoogstandje in ontwikkeling. De lijn kenmerkt zich door de extra ultra matte toplaag, die ze al sinds 2020 gebruiken in eerdere collecties. "Wij zijn bij iedereen langs geweest, hebben veel gezien aan pvc vloeren, maar mattere vloeren hebben wij niet kunnen vinden", stelt Anja. "Ook het samenspel van één hout decor en dan in vijf kleuren met een realistische real wood structuur maakt deze pvc vloer een unieke product is op de markt."

Benelux tour
Samen met Enia Flooring gaat House of Floors nu op zoek naar geschikte dealers. "We zijn nu aan het uitwerken wat we met de collectie gaan doen en waar deze schitterende producten ondergebracht gaan worden." Momenteel wordt er een tour gehouden door de Benelux. "Dat de collectie in veel winkels teruggevonden gaat worden weten wij zeker", besluit Anja zelfverzekerd.Meer informatie:
House of Floors
Veldhoekweg 1-04
7161RW Neede
info@houseoffloors.nl
www.houseoffloors.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.