Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carpetright UK wil personeelsbestand met kwart verminderen, maar zeker geen winkels sluiten

Carpetright UK is van plan om zijn personeelsbestand met ongeveer 25% te verminderen. Dit wil het bedrijf doen door ongeveer 70 banen te schrappen in zijn centrale ondersteuningscentrum en teams voor veldbeheer. Deze beslissing komt terwijl de retailer uitdagingen het hoofd biedt die voortkomen uit een afname van zijn retailportfolio en inkomsten over de afgelopen acht jaar. Het management van het bedrijf hoopt dat deze veranderingen de prestaties in lijn zullen brengen met de operationele kosten om zo het toekomstige succes van het merk te waarborgen.

Foto: Dreamstime.com

Kevin Barrett, CEO van Nestware Holdings, heeft zijn begrip uitgesproken voor de impact die deze herstructurering zal hebben op de getroffen medewerkers, en benadrukt de toewijding van het bedrijf om hen tijdens dit proces te ondersteunen.

Terwijl er inspanningen worden gedaan om de toeleveringsketen te stroomlijnen en het technologieplatform te herzien, verzekert Carpetright dat het aantal winkels en diensten niet beïnvloed zal worden door de herstructurering. Daarnaast is de retailer van plan om in het komende jaar te blijven investeren in zijn retail- en klantenervaring.

Bron: www.theretailbulletin.com

Publicatiedatum: