Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ervaren Interior Designer - fulltime

The Home Factory ontwerpt en realiseert unieke, stijlvolle en hoogwaardige interieurprojecten. Wij streven ernaar dat elk detail van een ontwerp tot in de puntjes wordt uitgevoerd, waarbij we vertrouwen op onze exclusieve en uiterst betrouwbare partners.

Bij ons draait een interieur om meer dan alleen de aankleding van een ruimte; het is een weerspiegeling van de levensstijl en persoonlijkheid van onze klant.We ontwerpen niet alleen vanuit een puur esthetisch standpunt, maar maken van het interieur een plek met een “flow” en uitstraling waarin de klant zichzelf volledig herkent.

The Home Factory staat voor kwaliteit, hoogwaardige ontwerpen en een totaalaanpak, van ontwerp tot en met realisatie. We zijn trots op de International Property Design Award voor Best Interior Design en zijn inmiddels ook genomineerd voor Best Kitchen Design!

Het team van The Home Factory, waarin een ieder haar eigen specifieke rol heeft, is ervaren en ambitieus en straalt professionaliteit uit. Onlangs openden we onze nieuwe Studio & Atelier in een markant pand in het landelijk plaatsje Benschop, gelegen onder de rook van Utrecht, waarbij de door onszelf gecreëerde ambiance precies uitstraalt wie we zijn en wat we kunnen betekenen voor onze klanten.

We zijn origineel, creatief en gefocust op ontwikkeling en groei. Stuk voor stuk worden we enthousiast van gave interieurprojecten, die er ook voor zorgen dat werken ècht leuk is.

WIJ ZOEKEN EEN FULL TIME INTERIOR DESIGNER (40 uur)

- Je gaat werken als zelfstandig interieurontwerper en kan een interieurproject van A tot Z managen.

- Je hebt een HBO interieuropleiding genoten (zoals bijv. Thomas More), minimaal 5 jaar werkervaring als interieurontwerper en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

- Je bent fulltime beschikbaar en wil graag samen met ons werken aan de mooiste interieurontwerpen.

- Uiteraard word je wild enthousiast van gave interieurprojecten en kun je je passie voor interieur ook goed overbrengen op de klant. Je hebt een goed gevoel voor stijl, bent in staat om diverse woonstijlen in te beelden en de juiste sfeer voor de klant te bepalen. Je bent professioneel, toegankelijk, representatief en een expert richting de opdrachtgever.

- Je bent creatief en werkt als een pro in SketchUp en LayOut. Je kunt een technisch uitvoerbaar interieurontwerp vormgeven en deze verwerken in professionele, gedetailleerde werktekeningen ten behoeve van aannemers en installateurs. Je kunt maatwerkmeubels, keukens en badkamers ontwerpen, alsmede een goed lichtontwerp, incl. technisch schakel- en elektraplan. Je hebt een up to date materialen- en merkenkennis voor het ontwerpen van maatwerkmeubels en keukens. Bij het uitwerken van de ontwerpen hebben we nauw contact met ons waardevolle netwerk van professionele leveranciers.

WIJ BIEDEN JOU
 • Een hecht en gedreven team met spontane, ambitieuze professionals van wie je veel kunt leren, en waarin je tevens geniet van creatieve vrijheid
• Een stijlvolle werkplek in een inspirerende Studio & Atelier in Benschop, omringd door de natuur en een eigen, ruime parkeergelegenheid direct naast het pand
• De mogelijkheid om zelfstandig met klanten te werken en hen van A tot Z te bedienen
• Een veelzijdige baan met ‘veelwensende’ klanten in het hogere woonsegment,
waarbij geen dag hetzelfde is
• Samenwerkingen met de beste vakmensen en leveranciers
• Een marktcomfort salaris

Sta je te popelen om bij ons aan de slag te gaan en wil je graag reageren? Stuur dan je (korte) motivatie, je portfolio en jouw CV naar [email protected]

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.