Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Accountmanager | JAB Anstoetz

Accountmanager

Regio: Noord-West Holland

max. €52K, zeer aantrekkelijke bonussen, Audi A3 Sportback

JAB ANSTOETZ
www.jab.nl

Vanuit Zoetermeer wordt met een zeer collegiaal, dynamisch en ervaren team de gehele Benelux bediend. Binnen de Benelux zijn er 32 collega’s werkzaam (wereldwijd 1.700). Er is een hecht teamverband waarbij collega’s elkaar gevraagd en ongevraagd helpen en bijspringen. Ook is er een showroom in Zoetermeer waar de klant (woninginrichter, binnenhuisarchitect en dergelijke) met haar klant de volledige collectie kan zien. In de showroom te Culemborg, ETC Design Centre, zijn  de ‘highlights’ van de laatste collecties te zien. Of het nu om de relatie met klanten, collega's of leveranciers gaat, JAB Antstoetz gaat voor de lange termijn.

Jij versterkt de marktpositie van JAB Anstoetz voor de merken Chivasso, Carlucci en Gardisette in Noord-West Holland. Bij bestaande dealers binnen de interieur- en meubelbranche maak je de collecties van JAB top of mind. De perfecte winkelpresentatie zie je terug in de uiteindelijke klant omzet. Maar naast het bestaande retailkanaal liggen er volop kansen. Aan jou om deze te herkennen en verzilveren. Denk aan architecten, designers, projecten en meubelfabrieken.

Na 1 jaar heb je alle seizoenen een keer gezien. Nu begint het echte werk. Je hebt je top 30 klanten in beeld en zij jou. De eerste staalorders zijn geschreven en je hebt het aantal tevreden dealers vergroot. Gemiddeld doe je 3-4 bezoeken per dag en ben je een echte expert als het gaat om merkbeleving en ‘sales improvement’ bij jouw klanten. Zo geef jij meer mensen een warm thuis vol comfort en veiligheid.

Binnen jouw rayon bezoek je bestaande klanten en nieuwe ‘prospects’ om de (nieuwe) collecties te presenteren en op deze wijze opdrachten te verwerven om de gestelde omzet en distributie te behalen. Ook bezoek je beurzen en promotiemanifestaties en ben je actief in jouw netwerk. Je informeert en adviseert jouw klanten en bouwt met hen een relatie op waarin servicegerichtheid de boventoon voert. Je werkt intensief samen met fijne en ervaren collega’s, ook van Inside Sales van JAB Anstoetz Group in Duitsland. Je legt direct verantwoording af aan de CEO van JAB Anstoetz Benelux.

Heb jij affiniteit verkoop van luxe producten (bij voorkeur B2B) en daarbij passende onderscheidende service? Ben je proactief en zowel resultaatgericht als een teamspeler? Woon je binnen het gebied Noord-West Holland? Dan ben jij waarschijnlijk de ideale kandidaat en onze nieuwe (voltijds) collega.

Als dank bieden wij jou naast een geweldig team, een gedegen interne training en opleiding, een goed salaris met provisie, een jaarlijks te behalen extra bonus en 28 vakantiedagen.

Stuur jouw CV en korte motivatie naar [email protected] (ter attentie van Wim Huurman, afdeling HR) dan kunnen wij snel kennismaken en hopelijk gaan samenwerken.