Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dyson introduceert elektrische dweil

Maandag heeft Dyson zijn nieuwste stofzuigertechnologie onthuld, ontworpen om nat en droog vuil in één keer op te zuigen voor een hygiënische reiniging van harde vloeren, in grote ruimtes. Met een schoonwatertank van 1 liter voor vloeren goed voor 290 m² maakt de Dyson WashG1 gebruik van een combinatie van hydratatie-, absorptie- en extractietechnologieën om nat en droog vuil in één keer te verwijderen, waardoor het automatisch wordt gescheiden, zodat het onderhoud hygiënischer is.



Charlie Park - Vice President van Dyson Home Engineering bij Dyson: "De meesten van ons stofzuigen ons huis regelmatig. Maar hoewel nat reinigen wereldwijd als een noodzakelijke klus wordt beschouwd, weten velen van ons niet waarom we dit doen, afgezien van het vage idee van hygiëne. Reinigen met water is zelfs essentieel om te rehydrateren en hardnekkige, opgedroogde vlekken te verwijderen. Door de jaren heen is er een breed scala aan reinigingsmethoden voor natte vloeren ontstaan om te helpen deze klus aan te pakken, maar de verwachtingen van gebruikers blijven vaak onvervuld als het gaat om het verwijderen van vlekken, de zuigprestaties en de vloerafwerking. Dyson-ingenieurs lossen de problemen op die anderen negeren en wij gedijen op de uitdaging om betere technologie te creëren. De Dyson WashG1 is hiervan het resultaat; onze eerste stofzuiger met dweilfunctie die harde vloeren goed en hygiënisch wast."

Meer informatie:
Dyson
www.dyson.nl

Publicatiedatum: