Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Extra brede vloeren

Floer introduceert Landhuis Click PVC

Het Nederlandse vloerenmerk Floer heeft besloten het assortiment verder uit te breiden met een compleet nieuwe vloerencollectie. Deze keer introduceert Floer 30 cm brede Click PVC vloeren, speciaal ontworpen voor de doe-het-zelver. Met een groeiende vraag naar ruimtelijke vloeren en een focus op duurzaamheid en gebruiksgemak, heeft Floer de oplossing gevonden met haar Landhuis Click PVC vloeren.

Ruimte in Huis: De Evolutie van Vloerontwerp
De vloerengroothandel heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten. Floer voegt nu een nieuwe dimensie toe aan haar collectie met de Landhuis Click PVC vloeren. "Je kunt tegenwoordig niet groot, lang of breed genoeg gaan. Consumenten verlangen naar rust en ruimtelijkheid. Deze behoeften worden precies vervuld door de Landhuis Click PVC vloeren," aldus Kay Spieker, marketeer bij Floer.

Rust binnenshuis: De XXL Ervaring
Met een lengte van 150 cm en een royale breedte van 30,5 cm behoren deze vloeren tot de XXL categorie. Hoewel de authentieke vloeren met diepe V-groeven nog steeds populair zijn, groeit de vraag naar vloeren met een subtiele velling gestaag. Daarom is bij deze vloeren gekozen voor een microvelling om de grootte op een subtiele, maar effectieve manier te accentueren. Bovendien zijn deze vloeren voorzien van de unieke MEGAMAT-afwerking. Deze afwerking elimineert vervelende lichtreflecties op PVC vloeren, waardoor een rustige en eigentijdse uitstraling wordt gegarandeerd.

Gebruiks- en Diervriendelijke Vloeren: De Nieuwe Standaard
Onderzoek toont aan dat anti-slip vloeren beter zijn voor de gewrichten van huisdieren. De MEGAMAT vloeren hebben zo'n stroeve afwerking, wat niet alleen resulteert in een fraaier uiterlijk, maar ook praktische voordelen biedt voor de eindgebruiker en het gezin. Bovendien zijn de vloeren zeer onderhoudsvriendelijk en natuurlijk eenvoudig te installeren. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij Floer. Daarom zijn de vloeren voorzien van meerdere certificaten, waaronder FloorScore, Emissieklasse A+, EPD, Eurofins Gold, GreenGuard Gold en ISO14001.

''Met zowel de marktvraag als de kernwaarden van Floer in gedachten, verwacht het bedrijf met deze nieuwe vloeren een groot succes te behalen. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal,'' besluit Kay.

Meer informatie:
Floer
[email protected]
www.floer.nl

Publicatiedatum: