Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechter verklaart Eurolaminaat.nl in staat van faillissement

De kans is groot dat klant Jeroen Onstwedder naar zijn geld kan fluiten. In december 2023 bestelde hij een vloer voor in zijn nieuwe huis. "Deze vloer zou in overleg geleverd worden op 18 maart 2024. Van tevoren meerdere keren gebeld om te vragen of dit nog steeds het geval was. 'Ja ja, allemaal geen probleem' was het antwoord. Op 18 maart heb ik ze maar gebeld om te vragen waar de vloer blijft. Wat bleek? Ze hadden de verkeerde naam op de offerte gezet en konden dus het laminaat niet vinden. Gek, maar prima, hij zou een uitzondering maken (leveren alleen op zaterdag) en het laminaat uiterlijk 21 maart 2024 leveren.


De vloerenwinkel heeft een showroom van ruim 500 m2.

"21 maart maar weer gebeld hoe laat het zou komen, wat blijkt: heel de vloer is niet leverbaar...", vervolgt Jeroen Onstwedder. "Oftewel hij heeft de vloer nooit gehad om te leveren. Of ik een andere vloer kon komen uitzoeken.
Helaas vond ik geen andere vloer die ik mooi vond, dus in overleg besloten dat ik mijn aanbetaling teruggestort zou krijgen. Dat is inmiddels meer dan een maand geleden en krijg 0 reactie via de mail en de telefoon wordt nooit opgenomen...
Als ze de vloeren leveren zullen ze vast prima zijn, maar dit is de eerste keer dat ik een review schrijf om andere mensen te waarschuwen waar je aan begint", aldus Jeroen.

Die waarschuwende woorden blijken niet voor niks, want de 15 mei heeft de rechtbank 's-Gravenhage de betreffende firma Eurolaminaat.nl uit Zoeterwoude-Rijndijk, specialist in laminaat-, PVC– en houten vloeren, in staat van faillissement verklaard. Maarten van Essen is tot curator aangesteld, hij gaat de schulden onder de loep nemen.

De website is inmiddels uit de lucht gehaald.


Meer informatie:
Eurolaminaat aan de Rijneke Boulevard
Hoge Rijndijk 317b
2382AP Zoeterwoude-Rijndijk
071-5410441
[email protected]
www.eurolaminaat.nl