Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EK Living verwelkomt Bo Caza Eigenzinnig Wonen

EK Living verwelkomt Bo Caza Eigenzinnig Wonen. Bo Caza is een winkel voor woningstoffering gericht op de lokale markt, regio Midden-Drenthe. Vanuit deze omgeving worden vloeren, raamdecoratie, gordijnen, behang, verf en woonaccessoires verkocht.



Ivor en Mirjam kiezen voor EK Living vanwege het Local Hero concept. Dit maatwerk concept zorgt voor volledig behoud van de eigen Bo Caza identiteit. Hierdoor krijgen ze een volledig gepersonaliseerde en hoogwaardige huiscollectie in raamdecoratie, vloeren en gordijnen. De professionele ondersteuning, data- en informatie-uitwisseling van een retail organisatie, aangevuld met de eigen kennis en ervaring van de lokale markt zorgen ervoor dat zij de juiste focus op de klant kunnen hebben.

Consumenten kunnen in een hagelnieuwe showroom, in het centrum van Beilen, worden geïnspireerd. Een team met een eigen stoffeerder legt de vloer of hangt de raambekleding bij de klant thuis op. De onderneming kan met eigenaren Ivor en Mirjam Hammerschmidt al rekenen op een groot netwerk van loyale klanten. Consumenten kunnen hier terecht voor een volledig ontzorgt interieurontwerp.

Meer informatie:
Bo Caza Eigenzinnig Wonen
Brinkstraat 28B
9411 KM Beilen
0593 - 785 203
info@bocaza.nl
www.bocaza.nl

Publicatiedatum: