Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse geldverstrekker redt Blokker

Blokker heeft met succes een belangrijke herfinanciering afgerond, waardoor de toekomst van het bedrijf verzekerd is. De lening stelt Blokker in staat om haar plannen voor de komende jaren te financieren en voorkomt een mogelijke verkoop. Mirage Retail Group, de eigenaar van Blokker, beschouwt de deal als cruciaal voor de toekomst van het merk.

Ondanks recente interne uitdagingen, waaronder het vertrek van verschillende directeuren, is Blokker nu financieel stabiel. De nieuwe lening van Gordon Brothers, met speciale werkkapitaalfinanciering op basis van de winkelvoorraad, biedt financiƫle flexibiliteit. Mirage, dat ook Intertoys en Miniso bezit, blijft optimistisch over de groeimogelijkheden van Blokker, met plannen voor verbetering van marges, online-offline integratie en mogelijke uitbreiding van het aantal winkels op langere termijn.Bron: AD

Meer informatie:
Blokker
www.blokker.nl

Publicatiedatum: