Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rechter verklaart TePe Metal failliet

Tp-Metal B.V., handelend onder de naam Tepe Metal, heeft de deuren moeten sluiten nadat de rechtbank in Zutphen het bedrijf failliet heeft verklaard. Vincent Jongerius is benoemd tot curator. Een mogelijke doorstart wordt onderzocht.

Met meer dan 25 jaar expertise op verschillende gebieden is TePe Metal niet zomaar een metaalbewerkingsbedrijf. Ze zijn veel meer dan dat. Het bedrijf uit 's-Heerenberg heeft door de jaren heen opdrachten uitgevoerd voor diverse interieurbedrijven, zoals Swiss Sense en Goossens.

Bij TePe Metal staat design voorop, niet alleen techniek. Pas daarna wordt gekeken hoe het ontwerp op de juiste manier vervaardigd kan worden. Het begon met het maken van winkelinrichtingen en meubels, maar door de jaren heen heeft het bedrijf zich steeds meer gespecialiseerd in de meubelbranche.

Tp-Metal heeft alle expertise in huis, van het bedenken van ontwerpen tot en met het ontwikkelen van oplossingen in zowel de retailbranche als interieurontwerp, en ook zeker in de machinebouw. Van schets tot ontwerp, uitvoering en logistiek. In de werkplaats maken hun lassers onderstellen voor tafels, winkelinrichtingen en alles wat met retail te maken heeft.

In 2022 verklaarden woordvoerders van TePe Metal, destijds met ongeveer 30 medewerkers, in een interview met Wonen360 dat het bedrijf zijn activiteiten in de daaropvolgende periode moest verbreden. De focus lag dus niet op uitbreiding naar 100 werknemers. "We willen vooral een kwalitatief hoogstaand bedrijf blijven waarbij we de Achterhoekse mentaliteit willen behouden." Tevens gaven ze aan dat het personeelsbestand behoorlijk vergrijsd was en dat ze op zoek waren naar manieren om het bedrijf te verjongen.

Meer informatie:
TePe Metal
www.tepemetal.nl

Publicatiedatum: