Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe showroom voor Rivièra Maison Najaar/Winter 2024-collectie geopend

Rivièra Maison opent haar nieuwe showroom voor Herfst/Winter 2024. Terwijl buiten de eerste tekenen van de lente verschijnen, creëert de Rivièra Maison Showroom binnen een betoverend winterlandschap. Wie de showroom binnenstapt, wordt direct omarmd door warmte van Rivièra Maison. Van meubelstukken tot accessoires, de herfst/wintercollectie haalt inspiratie uit diverse thema's die samen de sfeer van een huis belichamen waarin kostbare herinneringen worden gecreëerd.



De Identity-collectie toont de authentieke en luxe sfeer van het merk. Hierbij worden de hedendaagse trends gecombineerd met tijdloze elegantie door het gebruik van lichte en natuurlijke tinten, zwarte accenten en zilveren versieringen, die verfijning uitstralen. Het thema Dusk viert het najaar met prachtige aardetinten en materialen die warmte en rust uitstralen. Aan de andere kant belichaamt het thema High Line de stedelijke elegantie met strakke ontwerpen, zwarte, witte en gouden accenten. Dit thema past perfect bij stedelingen die op zoek zijn naar verfijnde allure.



Het kerstthema Blue Lagoon is gebaseerd op een ijzige lagune. Dit thema combineert hedendaagse luxe met op de natuur geïnspireerde elementen tot een serene oase voor binnen en buiten. Winter Whisper voegt feestelijke glitter en glamour toe aan de feestdagen en biedt een luxueus decor dat ideaal is voor de feestelijke decembermaand. Ten slotte het thema Rouge & Bouge, dat de gezellige warmte van de winter omarmt met winterse kleuren, bijzondere texturen en traditionele kerstaccenten, waardoor een tijdloze en uitnodigende sfeer ontstaat.



De nieuwe Rivièra Maison Najaar/Winter 2024 showroom is open sinds 29 april. Klanten kunnen contact opnemen met hun accountmanager om een afspraak te maken. Nieuwe klanten kunnen de website bezoeken en zich registreren als nieuwe retailer.

Wil je een afspraak inplannen om de nieuwe collectie te bezoeken? Neem dan contact op met het salesteam via [email protected].

Wil je dealer worden van Rivièra Maison?
Klik dan hier voor meer informatie.

Meer informatie:
Rivièra Maison
Beiraweg 15
1047 HN Amsterdam
020 72 32 199
www.rivieramaison.com

Publicatiedatum: