Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DKG Groep in finale van prestigieuze Koning Willem I Prijs 2024

DKG Groep, het moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens, heeft een mijlpaal bereikt: een finaleplaats in de prestigieuze competitie voor de Koning Willem I Prijs. "Dit is een moment van trots voor alle medewerkers van DKG, die hebben bijgedragen aan deze prestatie", meldt het bedrijf.


Het hoofdkantoor van de DKG Group staat in Bergen op Zoom.

Deze erkenning komt niet zomaar uit de lucht vallen. DKG Groep is een van de drie bedrijven die nog in de race zijn voor de 'Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven'. Een afvaardiging van de Koning Willem I Stichting verraste de finalisten op feestelijke wijze, waarbij minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat hen persoonlijk feliciteerde met hun prestatie.

De selectie van de finalisten gebeurde door een vakjury en het bestuur van de Koning Willem I Stichting, met prominente leden uit het Nederlandse bedrijfsleven en erevoorzitter Koningin Máxima.

DKG Groep, samen met Coöperatie Koninklijke Cosun en Royal Koopmans, wordt van harte gefeliciteerd met hun plek in de finale van deze gerenommeerde prijs.

Meer informatie:
DKG Groep
www.dkggroep.nl

Publicatiedatum: