Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Falmec’s thema tijdens EuroCucina in Milaan: Beyond the Shape

Het thema van Falmec tijdens de komende EuroCucina in Milaan is 'Beyond the Shape'. Hiermee legt de fabrikant van afzuigkappen de nadruk op de revolutionaire ontwikkelingen in keukenventilatietechnologie die zij de laatste jaren hebben doorgevoerd. Falmec's innovatie biedt een geïntegreerde oplossing die niet alleen de luchtzuiverheid verbetert, maar ook naadloos opgaat in het moderne keukendesign, waardoor de aanwezigheid van de technologie vrijwel onzichtbaar is.



Deze innovatieve oplossing gaat verder dan traditionele ontwerpen door niet alleen te focussen op esthetiek, maar ook op functionaliteit. Het systeem is ontworpen om de architectuur van hedendaagse leefruimtes te verrijken en biedt ongeëvenaarde creatieve mogelijkheden voor architecten en ontwerpers. Het kenmerkende 'Hi-tech hart' van het systeem, dat volledig is geïntegreerd binnen zowel het kookgebied als de gehele keuken, combineert uitmuntende zuigkracht met baanbrekende technologie.

Falmec heeft met de lancering van het Elements-assortiment een nieuwe standaard in de markt gezet en zet deze trend voort met de nieuwe introducties tijdens EuroCucina 2024.

De kernmissie van het bedrijf blijft consistent: het verbeteren van de keukenomgeving door innovatieve oplossingen die niet alleen gezonder zijn, maar ook dagelijks comfort verhogen. Bezoekers van EuroCucina FTK 2024 worden uitgenodigd om deze grensverleggende ventilatietechnologie zelf te ervaren en te ontdekken hoe Falmec de grenzen van keukendesign blijft verleggen.

Het team van Falmec Benelux is op dinsdag 16 en woensdag 17 april aanwezig op de stand in Milaan. Eddy en Bart kijken uit naar uw bezoek aan de stand.

Meer informatie:
Falmec Benelux
Vennestraat 24
2161 LE Lisse
Tel: 0252 - 74 50 99
info@falmec.nl
www.falmec.nl

Publicatiedatum: