Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens Milan Design Week 2024

LG versterkt positie op Europese markt voor inbouwapparatuur'

LG Electronics geeft zijn visitekaartje af tijdens de Milaan Design Week 2024 met als doel zijn positie te versterken in de Europese markt voor inbouwapparatuur. Tijdens de Milaan Design Week de nadruk op culinaire levensstijlen en slimme keukenbelevingen door middel van innovatieve oplossingen. Op verschillende locaties in Milaan kunnen bezoekers verschillende demonstraties volgen en showrooms bezoeken waar zij ervaring en inspiratie kunnen opdoen voor een 'slimmer' leven binnenshuis.

Op Salone del Mobile demonstreert LG de Signature Kitchen Suite-lijn, die sinds de lancering wereldwijd sterk is uitgebreid en LG-inbouwapparatuur, zoals de inbouwoven met Gourmet AI™ technologie en InstaView™- koelkasten. Als onderdeel van zijn 'True To Food'-filosofie wordt het belang van het behoud van de oorspronkelijke waarde van voedsel benadrukt. Er is een selectie LG-kookoplossingen te zien die gecombineerd kunnen worden met de ThinQ™-app.

In de showroom van de Signature Kitchen Suite presenteert LG, onder de noemer van "The Art of Precision", de nieuwste toevoegingen binnen het premium inbouwassortiment en de Design Capsule Collections.

LG Electronics presenteert daarnaast samen met het Nederlandse lifestylemerk Moooi de tentoonstelling 'A Life Extraordinary' tijdens de Milan Design Week 2024. Deze gezamenlijke showcase - die tussen 16 en 21 april op het programma staat, toont een combinatie van LG's innovatieve huishoudelijke apparatuur en Moooi's elegante ontwerpen, waarmee een geraffineerde weergave van het moderne leven ontstaat. De tentoonstelling toont een mix van stijlvolle LG-apparatuur, zoals de PuriCare™ AeroFurniture, de InstaView™ met MoodUP™ koel-vriescombinatie, het Styler™ kledingbeheersysteem en de Styler ShoeCase, aangevuld met Moooi's meubelstukken en interieuraccessoires. De luxueuze displays van Moooi zijn een perfecte aanvulling op de stijlvolle LG-apparatuur en creëren een harmonieus geheel voor het leven binnenshuis. De tentoonstelling vindt tussen 16 en 21 april plaats tijdens de Milan Design Week in de Salone dei Tessuti, Milaan, Italië.

Meer informatie:
LG Electronics
www.lg.nl


Publicatiedatum: