Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Finalist Koning Willem I Prijs 2024 in categorie Grootbedrijf

'DKG enorm trots op finaleplaats'

DKG (De Keuken Groep), moederbedrijf van Bruynzeel Keukens en Keller Keukens, uit Bergen op Zoom is een van de drie kanshebbers op de Koning Willem I Prijs 2024 in de categorie Grootbedrijf. De jury, bestaande uit prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven met als erevoorzitter koningin Máxima, heeft negen finalisten gekozen in de categorieën grootbedrijf, MKB en Duurzaam Ondernemerschap.

"Wij zijn enorm trots op deze finaleplaats", aldus Erik Boom, CEO van DKG. "Niet alleen vanwege de nominatie op zich, maar door de manier waarop we dit hebben bereikt, namelijk door de enorme inzet, innovatiekracht, verduurzamingsdrang en moed van álle medewerkers van DKG."De vakjury was erg te spreken over het familiebedrijf, dat de ambitie heeft om de keukenindustrie in de Benelux te transformeren door duurzame oplossingen de norm te maken. "Duurzame productie, een cultuur van samenwerking en verantwoordelijkheid en klantgerichtheid staan centraal bij DKG Groep. Maatschappelijk rendement heeft prioriteit boven 'meer winst'. DKG heeft de verregaande ambitie om circulaire en eco-vriendelijke keukens te ontwikkelen en heeft als eerste keukenfabrikant het hoogste niveau gehaald op de "CO2 prestatie ladder" voor reductie van CO2. De jury is onder de indruk van het innovatieve karakter in de actualiteit van de maatschappelijke ontwikkelingen en heeft daarom DKG Groep als finalist geselecteerd voor de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf."

De Koning Willem I Prijs is de meest prestigieuze ondernemingsprijs van Nederland. Deze 'Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven' wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die niet alleen succesvol zijn, maar zich ook actief richten op het maken van positieve impact op mens, milieu en maatschappij. De jury bestaat uit kopstukken uit het Nederlands bedrijfsleven, waaronder directeur van De Nederlandsche bank Klaas Knot, en koningin Máxima.Op 16 mei vindt de grote finale plaats in Zwolle en wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de felbegeerde Koning Willem I Prijs.

Meer informatie:
DKG
www.dkggroep.nl

Publicatiedatum: