Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Dit is slechts het begin"

Chainable Circulaire Keukens zet volgende stap om 'grootste van Europa' te worden

Chainable Circulaire Keukens is per begin 2024 volledig aangesloten bij de circulaire asset management software van rrevive. De ambitie van deze circulaire keukenonderneming is om de grootste van Europa te worden. Rrevive ondersteunt deze ambitie volledig en maakt de circulaire business case met data inzichtelijk.

"Rrevive is SaaS software speciaal ontwikkeld voor de circulaire economie, en maakt de circulaire supply-chain van (interieur-)producten in zijn geheel inzichtelijk. Het ontsluiten van de juiste product brondata, inclusief gegevens over gebruik, gebruiksduur en locatie, zorgt ervoor dat Chainable en elke samenwerkende partner van Chainable exact weet waar hun producten, onderdelen en/of grondstoffen zijn en wanneer deze weer vrijkomen. Chainable maakt hier optimaal gebruik van", aldus oprichter Pim Dekkers.Dit is slechts het begin
Na een intensieve voorbereiding is Chainable volledig geïntegreerd in de software van rrevive. Data en circulaire kenmerken van alle onderdelen van de Chainable keukens zijn in de software opgeslagen. Deze gegevens worden gedeeld met elke relevante partner, waardoor iedereen een nauwkeurig en actueel overzicht heeft. "Dit is slechts het begin", vervolgt Pim Dekkers, "Chainable laat zien dat indien data correct wordt ontsloten en alle samenwerkende partners dit inzicht ook krijgen, een werkelijk circulaire economie zich kan ontwikkelen. Daarnaast kunnen toeleveranciers de data eenvoudig verrijken."Volledige transparantie
Simon Rombouts en Jordy van Osch, founders van Chainable, vullen aan: "Chainable is op een missie er voor te zorgen dat iedere keuken opknapbaar is en nooit meer afval wordt. Het ontbreken van volledige transparantie over de samenstelling van onze keukens is simpelweg geen optie. We eisen volledige transparantie van onszelf en vragen dat aan onze partners. Het delen van onze product-data biedt enerzijds de mogelijkheid onze klanten volledig en effectief te informeren. Anderzijds verzamelen we met onze klanten de nodige informatie omtrent circulair onderhoud, het zogeheten lifecycle management, waardoor inzicht in gebruiksduur, en daarmee gerichte acties voor reparaties, terugname, hergebruik en uiteindelijk recycling, nog aannemelijker wordt. We informeren onze toeleveranciers over de levenscyclus van de keukens waarin hun onderdelen worden gebruikt, waardoor elke partner verantwoordelijkheid neemt. Zo werken we met onze partners aan een voorspelbaar retourvolume van producten, wat voor ons één van de missende puzzelstukjes was voor een gesloten circulaire economie."

Pim Dekkers tot slot: "We zijn vereerd om samen te werken met Chainable, een bedrijf met een prachtige ambitie en bewezen track record. De implementatie van Chainable biedt ook daarmee ook kansen voor toeleveranciers, omdat ook zij willen weten waar hun geleverde onderdelen zijn, denk aan lade-geleiders, kranen, spaanplaat etc., en wanneer dit gepland staat om weer retour te komen."Meer informatie:
Chainable Circulaire Keukens
Hercules 4
5126 RK | Gilze
+31 (0) 85 485 0909
[email protected]
www.chainable.nl

Publicatiedatum: