Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kvik opent nieuwe designwinkel met Marcel Batenburg als franchisenemer

De Deense keukenfabrikant Kvik opent vandaag de deuren van haar nieuwe designwinkel in Breda. Een volledig CO2-neutraal pand dat beschikt over het gehele assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. De verlichting, aankleding, geur en muziek, geven de winkel een huiselijke en toegankelijke sfeer. De vestiging wordt geleid door franchisenemer Marcel Batenburg die ook eigenaar is van Kvik Sliedrecht. Om de opening te vieren ontvangen klanten een maand lang 20% korting op hun aankoop.Franchisenemer Kvik Breda Marcel Batenburg |
Kvik VEDA TOUCH moss green

Al ruim zes jaar verkoopt Marcel de designs van Kvik in Breda. Vandaag start hij echter vanuit een nieuwe locatie op Bagven Park 9, zo'n 1.000 meter van de oude locatie vandaan. "We hebben bewust gekozen voor een nieuwe winkel die future proof is, zelfs wanneer de energieprijzen weer door het dak gaan. Door ons warmtepomp systeem en de zonnepanelen zijn we geheel zelfvoorzienend. Daarbij hebben we nu een interne opslag, waar ik eerst een aparte ruimte voor moest huren." Dat de Deense designs van Kvik goed aanslaan bij het Brabantse publiek, is voor Marcel een gegeven. "Alleen in de regio Breda verkopen we al zo'n 250 keukens per jaar. Het minimalistische, duurzame en tijdloze karakter spreekt veel mensen aan. Daarbij leveren we snel en staat kwaliteit voorop."

Een huiselijke sfeer
Naast een nieuwe locatie, is de winkel aangepast naar het nieuwe concept van Kvik. "De sfeer is huiselijk, alsof je bij een vriend of vriendin op de koffie bent," vertelt Marcel. "Klanten kunnen bij ons de materialen bekijken, voelen en combineren. We maken moodboards en 3D-tekeningen en ontwerpen zo samen hun droomkeuken. Een inspirerende en prettige omgeving helpt daarbij." Kvik Breda is geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings. "We zien dat de meeste mensen het fijn vinden bij ons langs te komen. Zo'n 80% van onze klanten maakt vooraf een afspraak online. Maar je mag ook altijd spontaan binnenlopen."

Kwaliteit van het hoogste niveau
Verkopen zit bij Marcel in het bloed. Al vanaf zijn vijfde verkocht hij eieren op de markt in Voorburg. "Daar is mijn liefde voor ondernemen ontstaat. Ik ben dan ook al op jonge leeftijd de detailhandel in gerold. Nu komt die kennis goed van pas." Marcel voert een duidelijk no-nonsense beleid. "Ik ben de eigenaar maar ik doe net zo makkelijk het klantcontact of ik help keukens inladen." Met een team van acht runt hij de winkel in Breda. "Alle medewerkers hebben kennis van zaken en affiniteit met de interieurbranche. Daarbij hebben we samen een duidelijke visie. Vertrouwen en transparantie staan centraal. Van de aankoop tot de installatie kunnen klanten rekenen op kwaliteit van het hoogste niveau."

Meer informatie:
Kvik Breda
Bagven Park 9
4838 EH Breda
Kvik.nl/Breda

Publicatiedatum: