Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De twee best geteste verschillen zo'n € 2500

Consumentenbond: 'Dit zijn de beste inductiekookplaten met afzuiging'

Kook je op gas, maar wil je daarvan af? Dan is een inductiekookplaat het beste alternatief. Heb je geen plaats voor een afzuigkap of wil je dat liever niet, dan is een de beste oplossing. Om mensen een handje te helpen licht de Consumentenbond de beste twee inductiekookplaten met afzuiging toe.


EX807NX68E van Siemens.

Beste uit de Test
"Koken, bakken, sudderen: de EX807NX68E van Siemens doet het allemaal goed. Niet alleen de kookplaat doet precies wat hij moet doen, ook de afzuiging werkt prima. Net als de flexibele kookzones. Dit zijn afzonderlijke zones die je ook tot 1 grote zone kunt koppelen. Het is bovendien een van de zuinigste platen uit de test", aldus de Consumentenbond.

Tevens komt de Bora Puru goed uit de test. "Deze kookplaat van Bora kost de helft van wat de Beste uit de Test kost, scoort ietsje minder, maar is nog steeds een prima inductiekookplaat met afzuiging. In kook- en bakprestatie is het geen hoogvlieger, maar goed genoeg."

Bron: Algemeen Dagblad

Publicatiedatum: