Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ixina opent eerste showroom in Antwerpen

Ixina staat op het punt om een nieuwe showroom te openen. Deze eerste showroom in Antwerpen – gelegen aan de Provinciestraat 225/229 – past binnen de filosofie van ixina om kwaliteitsvolle winkelervaringen en innovatieve meubeloplossingen aan te bieden.

"We zijn enthousiast om onze nieuwe showroom extra in de kijker te zetten samen met onze ambassadeurs, Dominique en Julius Persoone", zegt Isabelle Vermeir, General Manager van ixina Belgium.De nieuwe ixina-vestiging, een franchise van Johannes Hendriks, telt meer dan 320 m² en stelt een gevarieerde selectie van twaalf keukenmodellen voor, die aangevuld worden met een interieurgamma, zoals boekenkasten en tv-meubels. Zo wil ixina elke hoek van het huis verfraaien, en hun holistische visie op interieurdesign versterken.

Een team van vier experts staat klaar om elke klant van ontwerp tot plaatsing te begeleiden. Deze persoonlijke benadering vormt de basis in de filosofie van het merk, om zo ruimtes te creëren die de unieke levensstijl van elk individu weerspiegelt.

Meer informatie:
Ixina
www.ixina.be

Publicatiedatum: