Design en innovatie komen samen tijdens de Workspace Design Show

De Workspace Design Show, die plaatsvindt op 11 en 12 oktober in de RAI Amsterdam, brengt vakgenoten uit de Benelux samen op het gebied van werkplekinterieurs. Tijdens de Workspace Design Talks zijn er 13 paneldiscussies en ruim 50 toonaangevende sprekers. Gerenommeerde bureaus als UNStudio, D/DOCK, Booking.com, EDGE, MVRDV, Turner & Townsend, KAAN Architecten, CBRE Design Collective, Miro, Cushman & Wakefield en vele anderen zullen aanwezig zijn om hun inzichten te delen.CBRE creëerde Square One, een decorontwerp in opdracht van Workbrands om de Workspace Design Talks te hosten. Het ontwerp van CBRE fungeert als achtergrond voor veel verschillende discussies over werkplekstrategie, cultuur en design, geïnspireerd op het oude stadsplein in Griekenland, de Agora. Om naadloos aan te sluiten bij de missie en operationele aanpak van Workbrands daagden zij CBRE uit om de gehele opzet circulair te ontwerpen.

Deze richting weerspiegelt hun toewijding aan het hosten van een lounge die bijdraagt ​​aan een duurzame toekomst. Om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, worden de afgebeelde elementen na de show hergebruikt. Het meubilair, afkomstig van Workbrands, is uit de huidige markt gehaald en opnieuw gestoffeerd om tijdens en na de show een nieuw leven te leiden.


Het Occupiers Forum is ontworpen door Hollandse Nieuwe, gesponsord door DUM, Woven Image en Interface, om een dialoog rond de evoluerende aard van werkomgevingen te bevorderen.

Occupiers Forum: De transformatie van de werkplek
Op het Occupiers Forum zullen meer dan 40 sprekers aanwezig zijn in 12 interactieve paneldiscussies, waarbij wordt onderzocht hoe enkele van de toonaangevende bedrijven in de Benelux een boeiende en ervaringsgerichte werkomgeving voor hun werknemers creëren. Deelnemers kunnen luisteren naar inzichten van EY, Microsoft, Philips, AG Insurance, Rabobank, UCB, ING, Ericsson, RVO, Campari, De Brauw, Vandebron, Splunk en anderen.

Bij het ontwerp van het Occupiers Forum op de Workspace Design Show in Amsterdam staat het concept van de moderne werkplek centraal. Het ontwerp zelf is geïnspireerd op de eenvoud van billboards. Het gedurfde ontwerp van de ruimte werkt uitnodigend en zorgt tegelijkertijd voor gesprekstof.Netwerken en vieren
Deelnemers kunnen volop genieten van netwerkmogelijkheden, waaronder de Workspace Design Show Networking Party op de avond van 11 oktober. De levendige sfeer van het evenement wordt aangevuld met een fantastische bar, ontworpen door Power Plant.

Moodboard-wedstrijd
Ervaar de Moodboard Contest, een spannende interactieve wedstrijd waarbij deelnemers rechtstreeks in aanraking komen met de producten van exposanten om bijzondere moodboards te maken. Deze innovatieve mogelijkheid moedigt deelnemers aan om hun creativiteit te laten zien. Tot de juryleden behoren vooraanstaande conferentiesprekers die alle inzendingen zullen beoordelen en de deelnemers de kans zullen geven om spannende prijzen te winnen.

Een showcase van vernieuwende interieurproducten
Meer dan 75 merken uit de hele Benelux en Europa zullen de nieuwste producten presenteren die een revolutie teweegbrengen op de werkvloer. Merken als onder andere: Vitra, Ahrend, Wilkhahn, Pedrali, Sedus, Vepa en Interface bieden bezoekers de kans om zich te verdiepen in innovatief meubilair, verlichting, stoffen, akoestiek en biofiele elementen.

Gratis registreren kan via deze link.

Meer informatie:
Workspace Design Show
www.workspaceshow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.