Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Merkrechten Aimé Te verkocht aan branchegenoot

Aimé Te heeft een nieuwe kans gekregen door de verkoop van zijn merkrechten en activa. Hoewel de curator niet heeft bekendgemaakt welke branchegenoot de activa en goodwill van Aimé Te heeft overgenomen, betekent deze stap wel een doorstart voor het merk.

Kaj Gorgels (zie foto), een Nederlandse presentator en youtuber, uitte eerder zijn diepe spijt over het faillissement van Aime Té, het meubelbedrijf waarvan hij aandeelhouder is. Hij deelde zijn teleurstelling nadat dit nieuws werd onthuld door Yvonne Coldeweijer, bekend als roddelkoningin. Samen met het bestuur werd er in de afgelopen maande actief gezocht naar opties voor een mogelijke doorstart. Inmiddels zijn de merkrechten verkocht.

In juli 2021 had Wonen360 een interview met Menno Pijpers van Aime Té, dat hij samen met Roy Oosterbaan heeft opgericht. Het bedrijf is in 2018 gestart als een zijproject onder de naam Marmeren Tafels, in een jaar tijd met 250% is gegroeid en actief in negen landen. Oorspronkelijk begonnen als een idee tijdens een verbouwing, ontstond het bedrijf na een vakantie in Spanje waar ze marmeren tafelbladen aanschaften. Na de aanvankelijke verkoop via Marktplaats lanceerden ze een website en besloten zich in 2019 volledig op het ondernemerschap te richten.

In 2021 openden ze een showroom in Rotterdam, waar klanten op afspraak de nieuwste collecties konden bekijken, inclusief eigen ontwerpen van stoelen en tafels. Menno en Roy voorzagen twee jaar geleden verdere stijgingen in zowel af- als omzet voor Aime Té, na een indrukwekkende groei van 250% in 2020. De showroom in Rotterdam, met 236 vierkante meter ruimte, diende als groeiplatform en inspiratieruimte voor klanten. Helaas werd begin januari het faillissement uitgesproken.

Meer informatie:
Aime Té Studio
Oostzeedijk 236
3063 BP Rotterdam
www.aimetestudio.com