Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alinea Design Objects voegt Angelo M krukken toe aan collectie

Het Belgische interieurlabel Alinea Design Objects voegt Angelo M krukken toe aan de collectie. Geïnspireerd door de voet van de Angelo M tafel, complementeren deze krukken niet alleen het ontwerp, maar versterken het ook, dat zorgt voor een samenhangende uitstraling. Het zitvlak is doordacht gevormd om de contouren van het lichaam te volgen, waardoor een harmonieuze verbinding tussen comfort en esthetiek ontstaat.

Duurzame elegantie
Een subtiel afvoergaatje zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk weg kan stromen, waardoor de krukken snel drogen na regen, en ze altijd comfortabel en klaar zijn voor gebruik. Met een gewicht van 35 kg bieden deze krukken uitzonderlijke stabiliteit, zelfs onder stormachtige omstandigheden, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor elk terras of tuin. Alle stukken uit de Angelo Mcollectie worden behandeld met een kleurloze vlekstop, waardoor het natuurlijke karakter van het marmer behouden blijft en een langdurige bescherming tegen vlekken en weersinvloeden wordt geboden.

Meesterlijk vakmanschap
Ontworpen om naadloos zowel binnen als buiten te integreren, passen de Angelo M krukken perfect in elke omgeving. Elk stuk vertelt een verhaal van vakmanschap en aandacht voor detail. Elke kruk wordt individueel gemaakt en met de hand afgewerkt. Het bovenoppervlak en de rand worden altijd zorgvuldig verzoet om een gladde, comfortabele zitervaring te creëren die uitnodigt tot ontspanning en waardering voor vakmanschap.

Verkrijgbaar in negen verschillende soorten natuursteen, brengen de Angelo M krukken een speelse toets aan uw al fresco momenten.


Dochters van Leo Aerts in Milaan tijdens de Salone del Mobile op de nieuwe aanwinsten bij de Angelo M tafel.

Over de ontwerper Leo Aerts
Dertig jaar na zijn ontwerp van een koffietafel voor B&B Italia, blijft interieurarchitect en drijvende kracht achter Alinea Design Objects, Leo Aerts, functionele objecten en meubels ontwerpen met sterke, heldere lijnen en een esthetische uitstraling. In 1987 werd de Meta koffietafel een groot succes voor B&B Italia en besloot Leo Aerts meer aandacht te besteden aan meubelontwerp naast zijn projecten in interieurarchitectuur. Zijn Angelo M eettafel heeft meerdere internationale designprijzen gewonnen en wordt al beschouwd als het ontwerp van de eeuw.

Het werk van Leo Aerts wordt gekenmerkt door een tijdloos, puur ontwerp en esthetische composities die het functionele overstijgen. De waardering voor zijn ontwerpen wordt weerspiegeld in de vele internationale prijzen. Lang voordat duurzaamheid, cradle to cradle, recycling en de circulaire economie betrokken waren, waren al deze aspecten al geïntegreerd in zijn ontwerpfilosofie en ontwerpen.

Meer informatie:
Alinea Design Objects
[email protected]
www.alineadesignobjects.com

Publicatiedatum: