Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Quinti Sedute en Gualtiero Sacchi, wat hebben die nou gemeen?'

De bekende Italiaanse architect Gualtiero Sacchi heeft verschillende Max Mara modewinkels ingericht met de Quinti collecties Hill en Kyokusen. Nu tekent hij voor de stand van Quinti tijdens de Salone Milaan van 16–21 april aanstaande. Quinti werkt al jaren samen met ontwerpers die mode gerelateerd zijn. Zo ontwierp Roberto Baciocchi niet alleen tweemaal de bijzondere Quinti stands op de Salone Milaan. Baciocchi ontwerpt ook winkels van onder andere Prada, Miu Miu en La Perla.Niet alleen het opvallende design van de stand trok de aandacht, maar zeker het trendsettende gebruik van kleuren en stoffen. Zo werd Velvet stoffering later door vele meubelmerken overgenomen en nadat Gualtiero de teddy stoffering in de Max Mara winkels introduceerde, zien we dat nu ook terug bij verschillende andere meubelmerken.

"De door Gualtiero Sacchi ontworpen stand van dit jaar zal perfect aansluiten bij de tijdloze elegantie van de Quinti collecties. Het decor van de daarin gepresenteerde collecties en kleuren zullen zeker weer een trend zetten", aldus Quinti Sedute. "Ga je naar de Salone Milaan, dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in hal 18-D06."

De Nederlandse agent voor Quinti is het hele jaar door bereikbaar; [email protected] en 06-51594732

Meer informatie:
Quinti Sedute
www.quinti.com

Publicatiedatum: