Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe social sofa te zien op Design District

Artifort lanceert 'meesterwerk' in eenvoud

"Met Eccentric Elegance als thema presenteert Artifort een nieuw meesterwerk in eenvoud tijdens Design District in Rotterdam: Muse. Je bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met deze nieuwe social sofa. Het is een ode aan de zachte, organische Artifort ontwerpen uit de jaren 1960 en 1970. Naast de introductie van de Muse bank keren twee designiconen van Geoffrey D. Harcourt RDI terug in de collectie: de middelgrote fauteuils F504 en F506", meldt het Brabantse bedrijf Artifort."Met het thema Eccentric Elegance laat Artifort ideeën zien over het vinden van balans tussen gedurfde, eigenzinnige details en tijdloze, klassieke schoonheid voor kantoren, hospitality en openbare ruimtes. De nieuwe ontwerpen worden getoond naast sterke ontwerpen uit de Artifort collectie: Ribbon®, Aloa barkruk, Beso barkruk, Terp en Balans Mini.

Tijdens Design District staan de merken Artifort en Lande gezamenlijk op één stand: V47. Naast de Artifort noviteiten pre-lanceert het merk Lande een nieuw tafelconcept: Node."

DETAILS
29 - 30 - 31 mei 2024
Artifort stand - V47
in de Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam

Meer informatie:
Artifort
Van Leeuwenhoekweg 20
5482 TK Schijndel
[email protected]
www.artifort.com

Publicatiedatum: