Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Beststellers uit de vorige collecties zijn in een nieuw jasje gestoken

'Nieuwe collectie BePureHome straalt luxe, authenticiteit en warmte uit'

Gisteren, dinsdag 23 maart kondigde Wonen360 de nieuwe collectie WOOOD van De Eekhoorn aan. Vandaag weer nieuws uit Hoorn. Ditmaal de nieuwe collectie van BePureHome. "Er is hard gewerkt om een mooie collectie neer te zetten voor BePureHome. In de nieuwe SS21 collectie laat BePureHome haar elegantie weer volop zien. Het straalt luxe, authenticiteit en warmte uit. Beststellers uit de vorige collecties zijn in een nieuw jasje gestoken, met nieuwe stoffen en kleuren. Geheel nieuwe items kunnen natuurlijk ook niet ontbreken in de SS21 collectie", meldt het bedrijf.



In de nieuwe collectie van BePureHome is zorgvuldig aandacht besteed aan de trend van nu. Natuurlijke tinten en zachte materialen zullen niet ontbreken in de SS21 collectie, maar ze zijn wel zo toegepast dat de stoere en elegante uitstraling van BePureHome blijft. Naast de signature goudkleurige items, typeren nu ook de natuurlijke
vormen, materialen en kleuren de nieuwe collectie. Hierin mag de populaire bouclé stof, ook wel teddy stof genoemd, niet missen. Deze zachte en aaibare stof is toegevoegd in vier prachtige natuurlijke tinten: beige, syrup, coffee en chestnut.

Nieuwe trend
Verschillende trends hebben een come back gemaakt en zijn te zien in de nieuwe collectie van BePureHome. Zo is de rib stof in verschillende varianten te zien, van een grove tot een klein rib. De Date bank is nu ook verkrijgbaar in een softe brede rib, waarmee de look van de bank nog specialer is. Naast de Date bank, heeft ook de Fame bank een nieuwe stof erbij gekregen met een retro look en feel in mooie zand tinten. Naast deze trend zijn unieke en bloemenprints niet te missen om het interieur karakter en pit te geven. Bloemenprints zijn veelvuldig terug te vinden in de SS21 collectie van BePureHome. Een actuele trend is de millefleurprint, deze print is onder andere terug te vinden in de Vogue en Rodeo serie.

Stoer en elegant
Naast deze mooie trends in de nieuwe collectie, zal BePureHome haar stoere en robuuste basis behouden. De combinatie van donker leer, zwart- en donkerhouten materialen en metalen items zijn altijd terug te vinden in de collectie. De BePureHome collecties kenmerken zich door de balans tussen stoer en elegant, voor een eigentijds
interieur. 

Meer informatie:
De Eekhoorn Dutch Furniture
Jan Tinbergenweg 1
1689 ZV Hoorn
+31 889666300
info@deeekhoorn.com 
www.bepurehome.com 

Publicatiedatum: