Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Casala winnaar iF Design Award 2024 met Metro

Het Metro tafelprogramma is bekroond met een iF Design Award 2024 in de categorie 'Office'. Casala en designer Erik Munnikhof laten weten trots te zijn op de erkenning van de iF Jury. De Metro tafel werd uitmuntend gewaardeerd op de criteria idee, vorm, functie, differentiatie en impact. "Deze prestigieuze award onderstreept onze voortdurende inzet voor innovatie in design en functionaliteit, waarmee het onze positie als toonaangevende fabrikant van hoogwaardig projectmeubilair versterkt", aldus Casala.Design
De Metro tafel onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie van profielen en verbindingselementen, geïnspireerd op het ondergrondse tunnelstelsel van een metropool. Deze elementen maken een scala aan vormen en afmetingen mogelijk, afgestemd op de behoeften van de klant. Designer Erik Munnikhof beschrijft de Metro als het resultaat van een harmonieuze combinatie van design, ergonomie en functionaliteit, waardoor een tafelprogramma ontstaat dat geschikt is voor diverse toepassingen.

Tafelprogramma
Metro is een modulair tafelprogramma met onbegrensde mogelijkheden qua vorm en formaat. Het tafelblad heeft een modern vormgegeven rand, beschikbaar in massief eiken en meerdere decors. De tafelpoten van Metro zijn vervaardigd uit eikenhout, staal of een combinatie. De elektrische bekabeling wordt volledig aan het zicht onttrokken via het frame en de poten. De Metro tafel is beschikbaar in standaard-, counter- en stahoogte.

Met 10.800 inzendingen uit 72 landen bevestigt de iF Design Award 2024 opnieuw zijn status als één van 's werelds meest prestigieuze onafhankelijke relevante designcompetities. iF Design Award benadrukt de mondiale impact van design. Om de iF Design Award toegekend te krijgen, moet je een strenge selectie in twee fasen doorlopen. De 132 gerenommeerde designexperts afkomstig uit 23 landen beoordeelden de ontwerpen op de vijf criteria differentiatie, vorm, functie, idee en impact. Ieder jaar neemt het aantal inzendingen toe, waardoor alleen de allerbeste ontwerpen worden geselecteerd.

Meer informatie:
Casala
www.casala.com

Publicatiedatum: