Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arte en Moooi openen deuren van Green House

De Green House collectie, ontwikkeld door Arte en Moooi, brengt de elegantie van de natuur rechtstreeks naar het interieur. Geïnspireerd door de pracht van een Victoriaanse serre, omvat deze collectie vijf unieke dessins die een combinatie van florale en abstracte patronen presenteren.



Ontluik de natuur
Het Greenhouse Gathering dessin weerspiegelt het weelderige natuurspektakel van een serre. Met klassieke sierlijsten en abstracte botanische patronen, biedt deze bekleding een subtiele romantiek aan elke ruimte. Beschikbaar in twee designs, Greenhouse Gathering Window en Greenhouse Gathering Arch, elk in drie kleurvariaties.

Het gezoem van de muur
De Techno Bee bekleding vangt de ritmische patronen van de ijverige bij in een eigentijds ontwerp. Dit patroon, met een moiré-achtig lijnenspel, voegt een vleugje natuurlijke harmonie toe aan elke wand. Beschikbaar in drie kleurvariaties, met een speciale Techno Bee Embroided variant in één kleurvariatie.

De kunst van zijde
De Silk Bombis bekleding brengt de verfijning van zijde naar het interieur. Met een aquarel-achtig bloemenpatroon in zachte tinten, creëert deze muurbekleding een serene en elegante sfeer. Beschikbaar in drie kleurvariaties.



Uit hout gesneden
Het Woodblock Beetle-dessin, geïnspireerd op de subtiele schoonheid van houtfineer, voegt een natuurlijke allure toe aan elke ruimte. Met kronkelende patronen die doen denken aan de motieven van de Woodblock Beetle op boomschors, biedt deze bekleding een tijdloze charme. Beschikbaar in twee dessins, Woodblock Beetle Fern en Woodblock Beetle Flora, elk in drie kleurvariaties.

Een web van elegantie
De Lacy Longlegs bekleding, geïnspireerd op het architecturale web van een spin, voegt een intrigerend element toe aan het interieur. Met een 3D-oppervlak en boucléstof afwerking, creëert deze bekleding een uniek en geraffineerd effect. Beschikbaar in vier kleurvariaties.

Puntjes op de i
Breng een vleugje geluk in huis met de Coccinella Bella bekleding, geïnspireerd op het lieveheersbeestje. Met een gedetailleerd bloemenpatroon op zacht textiel, voegt deze muurbekleding een speels en inspirerend accent toe aan elke kamer. Beschikbaar in twee dessins en een jacquardtextiel variant, elk met hun eigen kleurvariaties.



Meer informatie:
Arte
www.arte-international.com

Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: