Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best for Interiors lanceert partnerpagina: "Verkoopbereik wordt uitgebreid"

Onlangs heeft Best for Interiors (BFI) een partnerpagina gelanceerd. Hiermee wil het (zakelijke) inkoopplatform voor interieurprofessionals het aanbod onder hun stylisten uitbreiden en nog completer maken door extra 'allround inkoop' aan te bieden. De partnerpagina bevindt zich momenteel in de opstartfase.

De meubels en woonaccessoires die op de site van Best for Interiors staan, worden middels een automatische productfeed aangeleverd op de website en voorzien van prijs- en voorraadupdates. "De nieuwste partnerpagina is opgezet voor bedrijven die deze productfeed niet hebben, bijvoorbeeld vanwege maatwerk, beperkte oplagen, aangeboden service of exclusiviteit", leggen Jan en Moniek van Best for Interiors uit.


Jan en Moniek van Best for Interiors.

Inkoopvoordeel
Op de partnerpagina promoten bedrijven zich onder alle interieurstylisten die de website van Best for Interiors bezoeken. Speciaal voor de leden van Best for Interiors kunnen bedrijven korting aanbieden om zo interieurprofessionals aan te moedigen tot inkoop. Dit zorgt ervoor dat de stylist direct ziet wat zijn/haar inkoopvoordeel is. Ook is meteen duidelijk dat ze zelf niet hoeven te onderhandelen.

"Mocht het voor de stylist handig zijn, dan kan de bestelling die zij plaatsen bij een partner ook in het magazijn van Best for Interiors worden afgeleverd, zodat de order compleet door de eindklant wordt ontvangen inclusief de meubels. Dit is afhankelijk van het gekozen product en of er wellicht installatie of montage nodig is."

Onder de aandacht
Op de partnerpagina vermeldt Best for Interiors de bedrijfsgegevens en de link naar de website en/of het e-mailadres van het bedrijf. Tevens worden nieuwe partners onder de aandacht gebracht bij stylisten middels een nieuwsbrief. Bedrijven kunnen informatie aanleveren om in de nieuwsbrieven te laten vermelden. Bijvoorbeeld leuke nieuwtjes of nieuwe producten/collecties. Aanmelden kan op de partnerpagina.

Best for Interiors is van mening dat de partnermogelijkheid een mooie aanvulling is voor hun stylisten en tevens voor de bedrijven om op deze manier tegen een kleine vergoeding onder de aandacht te komen bij interieurprofessionals. "Hierdoor kan het verkoopbereik worden uitgebreid", besluiten Jan en Moniek.

Meer informatie:
Best for Interiors
Telgterweg 6
3881 LM Putten
085 0703490
[email protected]
www.bestforinteriors.nl/partners