Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ROFA haalt nieuwe COO binnen: 'Frank is terug'

De naam ROFA is ontstaan door twee letters uit de voornamen van de oprichters Ronald en Frank de Boer te gebruiken. "Frank de Boer werkt hier niet meer, dus het werd hoog tijd voor een andere Frank op een voorname positie. En die hebben we gevonden. Sinds 18 maart is Frank van de Laak onze operationeel directeur", laat de ontwikkelaar en fabrikant van duurzaam projectmeubilair weten.


Frank van de Laak.

Frank heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het aansturen van productieteams. Bij tal van bedrijven, vooral onder de grote rivieren, zette hij vanaf begin nineties de lijnen uit. Ook de meubelindustrie is hem niet vreemd. Kernwoorden die Frank typeren, zijn volgens hem 'hoge kwaliteit', 'volgens afgesproken levertijd' en 'voorspelbare output'. Daar kunnen wij ons prima in vinden. Dat laatste is sowieso handig, al is het maar om deze zomer hoge ogen te gooien in onze EK-pool.

Peoplemanager Frank woont in onze gemoedelijke buurgemeente Goirle. Hij is al 33 jaar getrouwd met Wilma, die al even lang in de kledingindustrie werkt. Het stel heeft, zeker na Franks verhuizing naar ROFA, ongetwijfeld genoeg gespreksstof aan de eettafel.

Meer informatie:
ROFA
La Défense 7
5026 SC Tilburg
[email protected]
www.rofa.nl

Publicatiedatum: