Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Demonstratie tovert glimlach op gezicht van bezoekers

Stabiliteit van Joli-tafel levert enthousiaste reacties op

Wie tijdens de afgelopen editie van Salone del Mobile.Milano langs de stand van Joli liep, keek waarschijnlijk raar op. Niet omdat de presentatie er gelikt uitzag, maar omdat general manager Bruno Coucke voortdurend op de tafel stond. Het was een grappig gezicht, met een serieuze boodschap. De stabiliteit van de Central Elyps Big-tafel werd namelijk gedemonstreerd. "En dat heeft veel enthousiaste reacties opgeleverd", zegt Bruno met een knipoog.


General manager Bruno Coucke demonstreert de stabiliteit van de Central Elyps Big-tafel.

De blikvangers
Central Elyps Big, ontworpen door Mathias De Ferm, was de eyecatcher in de Italiaanse zakenstad. Deze eigentijdse tafel, rustend op één enkele centrale poot, voegt niet alleen een uniek visueel element toe, maar maximaliseert ook beenruimte, waardoor hij ideaal is voor diners en grote bijeenkomsten. "Met deze tafel zetten we onze knowhow extra in de verf. Er zijn namelijk maar weinig producenten die dergelijke doorontwikkelde tafels kunnen of willen maken", legt Bruno uit.

Tevens werd de Arcs-tafel voor het eerst tentoongesteld. Het is volledig nieuw en ontworpen door Jeffrey Huyghe. Met reflectie van oude architecturale stijlen is de gewelfde structuur van deze tafel de inspiratie achter zijn naam. De sierlijke bochten van de aluminium poten van de tafel vloeien naadloos samen met het keramische tafelblad en bieden essentiële stabiliteit.Dankbaar
"Het was geweldig om zoveel bezoekers te verwelkomen en onze nieuwste producten en bekende ontwerpen te presenteren. We zijn dankbaar voor alle ontmoetingen, gesprekken en de positieve feedback", aldus Bruno. Ook heeft hij positieve afsluitende woorden voor een partner van Joli, de designers en uiteraard het team. "Bedankt Hub53 voor jullie creativiteit, professionaliteit en uitstekende teamwork. Het is altijd een genoegen om met jullie samen te werken. Ook een grote dank aan de getalenteerde Jeffrey Huyghe en Mathias De Ferm voor de geweldige ontwerpen. Tot slot, een grote dank aan het hele Joli-team voor hun harde werk, enthousiasme en toewijding. We zijn dankbaar om zo'n getalenteerd en toegewijd team te hebben."

Naast deze twee blikvangers waren we nog veel meer meubelstukken te aanschouwen op de stand. In de onderstaande aftermovie worden ook de overige designs in beeld gebracht.Meer informatie:
Joli
Industrielaan 5
8520 Kortrijk
[email protected]
www.joli.be

Joli showroom
Oostlaan 4
8560 Wevelgem