Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Inspirerende en informatieve bijeenkomst

Satelliet Meubelen deelt keynote spreker en tafelgasten voor 'Aan Tafel'

Op donderdag 16 mei houdt Satelliet Meubelen 'Aan Tafel', een inspirerende en informatieve bijeenkomst voor creatieve relaties. Bij iedere editie staat een ander thema centraal, laten ze een expert aan het woord en brengen ze interessante gasten met elkaar Aan Tafel. Zij gaan met elkaar in gesprek en delen waardevolle inzichten en ervaringen.Dit zijn de gasten voor de komende editie:

𝗚𝗲𝗲𝗿𝘁𝗷𝗲 𝗣𝗲𝗻𝗲𝗱𝗲𝗿 [𝗞𝗲𝘆𝗻𝗼𝘁𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗲𝗸𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝘁𝗮𝗳𝗲𝗹𝗴𝗮𝘀𝘁]
Met haar achtergrond als Arbeids- & Organisatie psycholoog, coach van Millennials en adviseur op het thema generaties weet de sensitieve, strategisch sterke Geertje ervoor te zorgen dat talenten van de verschillende generaties tot bloei en recht komen.

𝗞𝗲𝗲𝘀 𝗗𝗲𝗸𝗸𝗲𝗿𝘀 [𝗧𝗮𝗳𝗲𝗹𝗴𝗮𝘀𝘁]
Aanstormend talent Kees Dekkers, a.k.a. No Waste Kees, schudt de designwereld op en heeft met zijn No Waste Chair – het symbool voor afvalproblematiek - zelfs het hart van Koningin Maxima veroverd.

𝗙𝗿𝗮𝗻𝘀 𝗦𝗰𝗵𝗿𝗼𝗳𝗲𝗿 [𝗧𝗮𝗳𝗲𝗹𝗴𝗮𝘀𝘁]
Geboren in een familie van kunstenaars en meubelontwerpers en onderscheiden met verschillende design awards, is de ervaren Frans Schrofer een begrip in de Nederlandse designscene. Onverwachte vormen, beïnvloed door sculpturale kwaliteiten kenmerken zijn ontwerpen.

𝗕𝗮𝗯𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗛𝗮𝘀𝘀𝗲𝗹 [𝗧𝗮𝗳𝗲𝗹𝗴𝗮𝘀𝘁]
Deze innovatieve, marketing-savvy trendspotter en co-owner van strategisch designbureau Aces of Space laat zich inspireren door mensen, kunst, design, mode, natuur en 'het leven'. Haar missie: 'to creatively disrupt the status quo.'

Meer informatie:
Satelliet Meubelen
www.satelliet.net

Publicatiedatum: