Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aardse tinten, natuurlijke materialen en trendy stoffen

Nieuwe collectie WOOOD van De Eekhoorn

Meubelmerk WOOOD, onderdeel van De Eekhoorn presenteert haar nieuwe collectie. "Kenmerkend voor WOOOD is het Nederlandse vakmanschap in combinatie met mooie materialen en een eigen ontwerp, waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Ook in de nieuwe collectie is dit volop terug te zien. Beststellers uit de vorige collecties zijn op een nieuwe een verfrissende manier terug te vinden en er zijn geheel nieuwe items aan toegevoegd."



Outdoorcollectie

"In de SS21 collectie van WOOOD worden aardse tinten, natuurlijke materialen en trendy stoffen veelvuldig getoond. De Freddie hoekbank is een nieuw item uit de WOOOD collectie. Een stoere bank met een grove melange stof in verschillende natuurlijke tinten. Naast vele nieuwe indoor artikelen heeft de outdoor collectie van WOOOD een mooie aanvulling gekregen. Met deze nieuwe collectie maak je een sfeervolle tuin of buitenruimte. Perfect voor het buitenleven in de zomer. De kunststof Bliss stoelen zijn nu ook verkrijgbaar in twee nieuwe tinten: Nude en Jungle. Deze stoelen zijn praktisch en elegant plus geschikt voor zowel in- als outdoor. In combinatie met de Boy bijzettafels in dezelfde kleur maak je het één geheel. Een stoere nieuwkomer in de outdoor collectie is de Tablo serie. Deze serie bestaat uit een picknicktafel en een eettafel. Het tafelblad van beide artikelen is vervaardigd uit verduurzaamd, snelgroeiend Afrikaans zachthout genaamd Thermo Ayous. Schuif de Bliss stoelen erbij aan of ga voor een klassiekere uitstraling met de Wings stoelen. Zo heb je alles in huis voor een lange zomeravond in de tuin. En dan niet te vergeten de Lois serie, die is uitgebreid met een comfortabele klapstoel met bijpassende voetenbankjes. Gemakkelijk op te bergen of mee te nemen."

WOOOD Exclusive
"Naast de reguliere WOOOD collectie is er ook een WOOOD Exclusive lijn. In deze lijn gaan de designs net even verder en wordt er duidelijk ingespeeld op de laatste trends. In de nieuwe collectie vind je onder andere nieuwe grafische posters. Deze posters passen in ieder interieur en zijn goed met elkaar te combineren, echte eyecatchers voor aan de muur. In de nieuwe WOOOD Exclusive collectie is de ribfluwelen stof terug te zien uit de jaren ’70 in verschillende items, waaronder de Bean collectie. Deze serie bestaat uit banken, fauteuils en een loveseat in mooie natuurlijke tinten met een prachtige grove ribstof."

Meer informatie:
WOOOD
www.woood.nl 

Publicatiedatum: