Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maikel Ruijs vertrokken bij Royal Ahrend

Na dik 16 jaar heeft Maikel Ruijs afgelopen week "een fantastische periode" bij Royal Ahrend afgesloten. "Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik bij Ahrend gekregen, de samenwerking met mijn collega's en de gelegenheid om zoveel verschillende relaties te mogen ontmoeten."Op social media legt Maikel uit dat het geen gemakkelijk besluit was om Ahrend te verlaten. "Het is een geweldig bedrijf met ontzettend veel leuke klanten, collega's, producten en concepten. Ik ben dan ook zeer vereerd de 'Zilveren Revolt' uitgereikt te hebben gekregen tijdens mijn afscheidsreceptie, dank daarvoor Rolf Verspuij."

Het vervolg van Maikel is inmiddels ook al bekend. "Ik blijf Ahrend zeker volgen, maar ga nu eerst met mijn gezin genieten van een mooie reis door Marokko. Vanaf half mei ga ik aan de slag als CEO bij bert plantagie design furniture, waarover later meer."

Een uitgebreid artikel over zijn aanstelling bij bert plantagie volgt over een kleine twee weken.

Meer informatie:
Royal Ahrend
www.ahrend.com

bert plantagie
www.bertplantagie.com

Publicatiedatum: