Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Houtbewerking Friesland klant én productiepartner van Cutr

'Jongleren met meerdere projecten tegelijk'

Een verandering in de operationele strategie bij Hessel van der Werf's vorige werkgever resulteerde in minder personeel. Dit leidde voor hem tot een nieuwe uitdaging. Hier kon hij zijn passie volgen om zelfstandig zijn eigen projecten te managen met zijn creatieve ideeën en het bedienen van geavanceerde CNC-machines. Nu werkt hij met Cutr, zowel als klant als op productiepartner.

Hessel waagde de sprong en investeerde zijn spaargeld in de aanschaf van een CNC-machine. Zijn doel was om het plezier in het maken van mooie meubels, creatief zijn en het oplossen van problemen te herontdekken. Een bedrijf vanaf nul opstarten is geen sinecure en het kost tijd om alles op poten te krijgen. "Ik ben niet trots op één specifiek project. Ik ben trots op al mijn projecten. Het is voor mij belangrijk om achter elk product dat ik maak te staan."

Hessel kwam via een voormalige zakenpartner die al enige tijd gebruik maakte van het platform, te weten over Cutr. Hij begon opdrachten van Cutr te accepteren om de downtime op zijn CNC-machine op te vullen. Met een sterk geloof in het draaien van de machine op volle capaciteit, omarmde Hessel nesting als de manier om de efficiëntie te optimaliseren.De Uitdaging
Omdat Hessel eerder in een groot bedrijf heeft gewerkt, is projectmanagement zijn tweede natuur. Hierdoor kan hij effectief jongleren met meerdere projecten tegelijk, zowel op zijn werkplek als via Cutr.

Een uitdaging bij het werken met klanten is echter dat sommigen mogelijk niet volledig begrijpen wat de doorlooptijden inhouden, die meestal variëren van 6 tot 8 weken. Om klanttevredenheid te waarborgen, benadrukt Hessel het belang van transparante communicatie en het managen van verwachtingen door de redenen achter deze doorlooptijden uit te leggen.De Oplossing

Houtbewerking Friesland kreeg al snel vaart en nu vertrouwt Hessel op Cutr om opdrachten uit te besteden. Vanwege zijn nadruk op nesting kan het lastig zijn om verzoeken voor enkele stuks te verwerken, omdat deze mogelijk niet in lijn liggen met de capaciteit van de CNC-machine, die meestal op volle capaciteit draait. Als gevolg daarvan besteedt hij vaak items zoals kasten uit.

Om overbelasting te voorkomen, verwijst hij graag grotere klussen door naar Cutr wanneer deze zijn capaciteit als zelfstandige overstijgen. Onlangs heeft hij een aanzienlijk verzoek rechtstreeks naar Cutr doorgestuurd, waarbij hij zichzelf buiten de conversatie hield om ervoor te zorgen dat zijn werklast beheersbaar blijft.De Toekomst
Houtbewerking Friesland is nu drie jaar oud en de toekomst ziet er geweldig uit. Hessel geeft de samenwerking met Cutr een vier op vijf: "Omdat er altijd ruimte is voor verbetering." Hij vindt de communicatie geweldig. Hoewel de meeste berichten via het platform verlopen, is hij ook erg blij dat Milan van Cutr hem af en toe een snelle WhatsApp stuurt of hem opbelt. Het is zijn favoriete communicatiemethode.

Hessel vindt ook dat de offertefunctie en het uploaden of accepteren van opdrachten via het platform eenvoudig zijn uit te voeren. Hij kijkt ernaar uit om meer meubels te maken en zijn klanten gelukkig te blijven maken door in de toekomst samen te werken met Cutr.

Meer informatie:
Cutr
Singel 542
1017 AZ Amsterdam
+31 (0)20 261 9355
[email protected]
www.cutr.com

Publicatiedatum: