Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Failliete meubelfabrikant Hülsta staat op het punt van definitieve sluiting'

De Duitse meubelfabrikant Hülsta, die ook in Nederland een dealernetwerk heeft, staat op de rand van definitieve sluiting vanwege aanzienlijke omzetdalingen en externe factoren. Dat vertelt curator Christoph Morgen aan het persbureau dpa. De werknemers van Hülsta zijn tijdens een bijeenkomst op de hoogte gesteld dat "met de opening van het faillissementsproces op 1 juni de sluiting van de onderneming dreigt".Hülsta heeft al eerder faillissement aangevraagd en kon toen met een investeerder doorgaan, maar nu zijn ook de opvolgende bedrijven failliet. Vorige maand werd een insolventieaanvraag ingediend bij de rechtbank van Münster door Hülsta, vertegenwoordigd door MWS Westfalen Werke NDS GmbH & Co. KG en zijn algemene partner MWS Werke Westfalen GmbH.

"De moeilijke situatie is verder verergerd door productieonderbrekingen als gevolg van stormschade die tot nu toe niet zijn geregeld. We zullen nu nauw samenwerken met de curator om oplossingen te vinden die zowel onze medewerkers als onze zakenpartners recht doen", zei Stefan Hainke van MWS Westfalen Werke NDS GmbH en Co. KG. destijds.

Meer informatie:
Hülsta
www.huelsta.com

Publicatiedatum: