Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aanvraag tot insolventie ingediend bij de rechtbank

Hülsta worstelt na aanzienlijke omzetdalingen opnieuw met schuldenlast

Het Duitse meubelmerk Hülsta worstelt opnieuw met een insolventieprobleem. Het bedrijf, vertegenwoordigd door MWS Westfalen Werke NDS GmbH & Co. KG en zijn algemene partner MWS Werke Westfalen GmbH, heeft een insolventieaanvraag ingediend bij de rechtbank van Münster. Deze beslissing komt voort uit aanzienlijke omzetdalingen en verschillende externe factoren die het vermogen van het bedrijf om zijn activiteiten voort te zetten hebben belemmerd.Leveranciers en partners ontvingen de volgende brief:

"Vandaag moeten wij u informeren dat wij voor onze productie en administratie (momenteel MWS Westfalen Werke NDS GmbH en Co. KG) een verzoek tot insolventie hebben ingediend bij de rechtbank van Münster. Deze beslissing is het gevolg van aanzienlijke omzetdalingen en externe factoren die onze economische stabiliteit bedreigen. De meubelmarkt staat momenteel voor aanzienlijke uitdagingen, beïnvloed door een zwak consumentenklimaat en stagnerende woningbouw. Vooral op het gebied van woon-, eet- en slaapkamermeubels vallen, zien we aanzienlijke omzetverliezen.

De moeilijke situatie is verder verergerd door productieonderbrekingen als gevolg van stormschade die tot nu toe niet zijn geregeld. We zullen nu nauw samenwerken met de curator om oplossingen te vinden die zowel onze medewerkers als onze zakenpartners recht doen. We danken u oprecht voor uw jarenlange samenwerking en begrip in deze moeilijke tijd. We zullen u op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en staan tot uw beschikking voor vragen en opmerkingen", aldus Stefan Hainke van MWS Westfalen Werke NDS GmbH en Co. KG.

Meer informatie:
Hülsta
www.huelsta.com

Publicatiedatum: