Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ATAG geeft inductiekookplaten tweede leven

Is het mogelijk om gebruikte inductiekookplaten een tweede leven te geven? Om deze vraag te beantwoorden, is ATAG Benelux een pilot gestart in samenwerking met E-Care Reverse Logistics BV. ETNA en ATAG inductiekookplaten die voor demonstraties, in showrooms of voor andere tijdelijke projecten zijn gebruikt, worden geïnspecteerd, grondig gereinigd en indien nodig gerepareerd. Vervolgens worden ze weer ingepakt en aangeboden aan klanten in de projectbouw.



Jan van Os, Manager Innovatie en Duurzaamheid bij ATAG Benelux, is de drijvende kracht achter deze pilot. Hij werkt nauw samen met E-Care uit Duiven en wordt ondersteund in zijn werk door 10 Studenten van de HAN. "De studenten denken kritisch mee en zoeken naar verbeteringen", vertelt Jan.

"Het is een kwestie van actie ondernemen," voegt hij toe. "Door dit project aan te pakken, krijgen we inzicht in de praktische uitvoering, hoe onze klanten reageren en welke aanpassingen nodig zijn in onze interne organisatie." Als de pilot succesvol blijkt, zullen we ook andere productgroepen erbij meenemen.

Meer informatie:
ATAG Benelux
www.atagbenelux.com

Publicatiedatum: