Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

V-ZUG ontleedt mens en technologie

Het Zwitserse V-ZUG toont zich in Milaan. Tijdens Salone del Mobile presenteert het bedrijf zijn visie op hedendaagse keukentechnologie en -design, in de gloednieuwe (en bovendien eerste Italiaanse) V-ZUG Studio. Aan de hand van een unieke installatie – een samenwerking van V-ZUG, architecte Elisa Ossino en HENRYTIMI – en bijbehorende capsulecollectie wordt hier de relatie tussen innovatie en natuurlijke materialen blootgelegd. Alsof dat nog niet genoeg is, organiseert het Zwitserse keukenmerk een reeks boeiende panelgesprekken met Monocle en worden er twee opvallende nieuwigheden gepresenteerd.



Opening V-ZUG Studio in Milaan
Piazza San Marco 4
Na wereldwijde openingen van V-ZUG Studio's in Parijs, Londen, Berlijn, Wenen, Syndey en Singapore is nu Milaan aan de beurt. Aan het Piazza San Marco, in het hartje van de designstad, opent het merk een eerste Italiaanse flagshipstore. De gloednieuwe V-ZUG Studio wordt ingericht volgens de identiteit van V-ZUG en belichaamt de fijne balans tussen moderniteit en tijdloosheid. Tijdens de Salone-festiviteiten proeven bezoekers hier van kunstwerken, bedacht en gemaakt door gerenommeerde (interieur-)architecte Elisa Ossino en kunstenaar HENRYTIMI, bekend om zijn beeldhouwwerk en gebruik van natuurlijke materialen.

Elisa Ossino x HENRYTIMI: Time and Matter
Pinacoteca di Brera, Sala della Passione, Via Brera 28
Dezelfde samenwerking krijgt ook vorm in de unieke tentoonstelling 'Time and Matter'. Als in een dialoog verkennen Ossino en HENRYTIMI de verbondenheid tussen menselijk design en het contact met natuurlijke materialen. Ook kunstenaar Stefano Rovedo maakt een cameo in de installatie aan de hand van een videowerk. Uit 'Time and Matter' stroomt tevens een unieke capsulecollectie die dezelfde boodschap belichaamt en moderne technologie en innovatie met gevestigde kennis combineert.

V-ZUG x Monocle Talks|
Pinacoteca di Brera, Sala Lettura, Via Brera 28
Ook deze editie van Milan Design Week hosten V-ZUG en Monocle een reeks boeiende panelgesprekken waarin de relatie tussen mens en technologie wordt verkent en onderzocht. Belangrijke figuren uit de sector gaan met elkaar in gesprek terwijl editorial director Tyler Brûlé, editor-in-chief Andrew Tuck en design editor Nic Monisse modereren. Kom langs en geniet van een verrijkend ochtendprogramma en heerlijke koffie met gebak achteraf.

Nieuwigheden bij V-ZUG
Ook worden de nieuwigheden van V-ZUG tijdens Salone del Mobile in de spotlight gezet. Kom langs in de gloednieuwe V-ZUG Studio en ontdek de 'CombiSteamer V6000 Grand'. Deze extra grote stoomoven combineert de voordelen van stoom met perfect verdeelde hete lucht en een grill. Daarnaast kan je zowel in de V-ZUG Studio als op de tweede locatie de recente AdoraDish V4000-vaatwasser bewonderen: een intelligent toestel met verschillende krachtige programma's om altijd een optimale vaat te garanderen.

Meer informatie:
V-ZUG
www.vzug.com

Publicatiedatum: