Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Metamorfosi Collection van de Campana Brothers siert de lounge

Bank gemaakt van productieresten: randen en stofresten in talloze kleuren

Paola Lenti maakt deel uit van Artissima, Italië's vooraanstaande jaarlijkse beurs ter ere van hedendaagse kunst, gehouden in het iconische Lingotto-gebouw in Turijn. Voor Artissima 2023 zal Paola Lenti de lounge versieren met de Metamorfosi-collectie, ontworpen door de wereldwijd geprezen Campana Brothers, Fernando en Humberto, die wereldwijd worden gevierd om hun iconische creaties gemaakt van hergebruikte of afgedankte materialen.

De Metamorfosi-collectie belichaamt een ethische visie omarmd door de Campana Brothers. Het draait om het minimaliseren van afval en creëren met bestaande middelen, terwijl er diep respect wordt gehandhaafd voor mensheid en milieu. Paola Lenti heeft geput uit haar buitengewone reservoir van productieresten - restjes, randen en stofresten in talloze kleuren, zorgvuldig bewaard door de jaren heen. Deze resten zijn kunstig hergebruikt om een speciale editie van unieke stukken te creëren, naadloos balancerend tussen de wereld van designobjecten en kunstwerken. Ze zijn ideaal om te delen met het kritische publiek van galerijen en musea.

Meer informatie:
Paola Lenti
www.paolalenti.it

Publicatiedatum: