Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steelcase zet volgende stap op gebied van duurzaamheid

Steelcase biedt nu CarbonNeutral-productcertificeringsopties aan voor een volledige reeks stoelen. Hiermee wil het bedrijf haar klanten helpen zodat zij hun duurzaamheidsdoelstellingen kunnen bereiken. Steelcase erkent het effect van fabricage op de planeet en is een partnerschap aangegaan met Climate Impact Partners, een wereldwijde organisatie die klimaatoplossingen levert. Deze projecten compenseren alle emissies die niet kunnen worden geëlimineerd tijdens de volledige levenscyclus van Steelcase-producten, inclusief inkoop, productie, levering en einde gebruik. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



"Duurzaamheid is geen trend bij Steelcase, het is een eigenschap", zegt Mary Ellen Mika, directeur duurzaamheid bij Steelcase. "We bouwen voort op onze geschiedenis van leiderschap op het gebied van duurzaamheid, maken de weg vrij voor meer innovatie om een ​​gezond klimaat te ondersteunen, terwijl we werken aan het verminderen van onze eigen koolstofemissies."

Meer informatie:
Steelcase
www.steelcase.com

Publicatiedatum: