Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jori presenteerde de Daydreamer Relax Limited Edition op de Salone del Mobile

De revolutionaire Daydreamer relaxfauteuil, die JORI in 2019 lanceerde in samenwerking met ontwerper Joachim Nees, is sindsdien een wereldwijd succes geworden en heeft ook de jongere generatie overtuigd van zijn extreme ontspanningseffect. In Milaan was het het toonbeeld van JORI's ecologische voetafdruk in de vorm van een Limited Edition collectie: 5 gekleurde, unieke en duurzame versies, 'met een hart voor de planeet'.

De Daydreamer Limited Edition valt op door zijn zeer onderscheidende en zachte uiterlijk dankzij de combinatie van de gerecyclede, zachte en wasbare stof 'Mumble' en het soepele, generfde nubuck leer van de rugbekleding. Gemaakt van gerecycled materiaal, heeft de zacht golvende en complexe structuur van 'Mumble' bestaat in ingetogen, subtiele tinten, maar ook in meer gedurfde en geaccentueerde tinten, verwijzend naar een coole jaren 70 vibe. Het volnerf nubuck leer van de rugbekleding wordt gekenmerkt door zijn levendige tinten en een bepaald 3D-uiterlijk, waarbij alle natuurlijke elementen op hun best te zien zijn. Een fluweelachtige leerkwaliteit die de zachtheid van kasjmier of zijde heeft.

Blossom
Met zijn bleekroze tint brengt de Blossom een ​​onmiddellijk gevoel van ontspanning. De bleekroze gerecyclede en wasbare stof contrasteert met het hoogwaardige nubuck in macchiatotint. Deze versie met zijn roze gelakte basis is geïnspireerd op de trendkleur van 2024: 'fuzzy peach'.

Net als de gehele JORI-collectie, wordt de Daydreamer Limited Edition collectie vervaardigd met vakmanschap in de JORI-productieateliers in België en is beschikbaar in 5 verschillende versies.


Daydreamer 'Blossom'.

Over JORI
JORI werkt samen met internationale ontwerpers om prachtig ergonomische, gepersonaliseerde sofa's en relaxfauteuils te creëren, en vervaardigt deze met de grootste zorg in zijn Belgische ateliers. Dit traditionele vakmanschap en het gebruik van materialen van de allerhoogste kwaliteit garanderen de sublieme afwerking en lange levensduur van elk JORI-meubelstuk. Deze sleutelingrediënten vormen al 60 jaar de kern van JORI's succes, en bieden alle klanten dagelijks een ongeëvenaard zitcomfort: ontworpen voor dynamisch zitten. De distributie verloopt via een internationaal netwerk van onafhankelijke distributeurs en agenten. Dankzij de jaarlijkse deelname aan de meubelbeurzen van Keulen en Milaan blijft de naamsbekendheid van het merk wereldwijd groeien. In 2019 opende JORI zijn eerste flagshipstore in Taipei. Sinds de oprichting in 1963 heeft de ontwikkeling van JORI's unieke gepatenteerde relaxmechanisme hen in staat gesteld zich te positioneren als wereldleider in de relaxsector. Naast zitmeubelen biedt de JORI-collectie ook een reeks tafels en voetenbanken.

Meer informatie:
Jori
[email protected]
www.jori.com

Publicatiedatum: