Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurwinkel in Den Bosch gaat dicht

Het duurt nog even voordat de deuren voorgoed sluiten, maar eigenaren Bianca en Jolanda maakten al bekend dat Pimpt Oud & Nieuw dichtgaat. Alle oude én nieuwe spullen in de interieurwinkel in de Bossche binnenstad moeten weg. Dat meldt Indebuurt Den Bosch.

Per half februari 2025 sluit de winkel zijn deuren. Op 2 mei kondigden de eigenaren aan dat ze hun vestiging op Vughterstraat 49 zullen verlaten. Op Instagram laten ze weten: "Op dit moment weten we nog niet in welke vorm en op welke locatie we met Pimpt verder zullen gaan."

Bianca legt uit: "We stoppen met de winkel omdat we geen huurcontract voor nog eens vijf jaar willen aangaan. De verkoop is te onvoorspelbaar, dus we durven niet voor zo'n lange periode te tekenen." Het duo zal echter doorgaan met hun webshop en verkoop op markten. Ondertussen hopen ze een nieuw pand te vinden. "We zijn benieuwd wat er op ons pad komt."

Om zoveel mogelijk voorraad te verkopen, wordt alles met 50 procent korting verkocht. Ook in hun magazijn, Kringloop Rosmalen aan de Venstraat in Rosmalen, wordt een uitverkoop gehouden. "Het pand daar wordt gesloopt en moet in oktober leeg zijn", aldus Bianca.

Tien jaar geleden begon Pimpt Oud & Nieuw in Rosmalen als een brocante winkel. In maart 2020 opende de zaak haar deuren aan de Vughterstraat.


Bron: Indebuurt

Publicatiedatum: