Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Op het vakevent Design District Rotterdam

Satelliet Originals presenteert haar eigenzinnige collectie

Op hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland - Design District – kan Satelliet Originals niet ontbreken. De iconische Van Nelle Fabriek in Rotterdam is 29, 30 en 31 mei, het decor waarin professionals uit de interieurbranche samenkomen om de laatste ontwikkelingen in de sector te ontdekken, contacten te leggen en geïnspireerd te raken. Satelliet Originals, - in goed gezelschap van zo'n 200 andere vooraanstaande interieur labels - presenteert haar eigenzinnige collectie.

Showstopper
Tijdens de 21ste editie van dit inspirerende designevenement toont Satelliet Originals - in de gloednieuw vormgegeven, warme en retro-vibed stand - loungestoel Oso als showstopper. Deze veelzijdige all-time klassieker is exclusief voor Satelliet ontworpen door het Nederlandse ontwerpersduo Studio Jon + Sven. De vriendelijk vormgegeven Oso balanceert behendig tussen zakelijk en huiselijk.

Sleutels tot succes
Andere adembenemende ontwerpen, uitgelicht in de stand van Originals: de ultra duurzame Serpent van Frans Schrofer, een award winning ontwerpstudio die bekend staat om haar herkenbare vormenwereld die comfort en luxe communiceert. Het opvallende, organische lijnenspel geeft Serpent een mysterieus karakter. De perfecte Prim van Studio Satelliet is een elegant vormgegeven stoel die opwinding en dynamiek uitstraalt. Prim is wild en vrij, zoals de primrose in de natuur. Zij is jouw sleutel tot succes. De Chester van Elise Luttik, een designer waarbij vergezichten, schaduwkanten en verrassende perspectieven haar onderscheidende ontwerppalet vormen - heeft een iconische rugleuning die is geïnspireerd op de klassieke, wereldberoemde Chesterfield banken.

Meet & Greet
Heb je vragen aan de Satelliet Originals ontwerpers? Wil je kennismaken? Of gewoon pure bewondering tonen? In Rotterdam is er donderdag 30 mei de mogelijkheid om de ontwerpers achter de Originals collectie persoonlijk te ontmoeten. Van 17.00u tot 19.00u is er alle gelegenheid voor een meet & greet met onder andere Jan Dijkstra, Elise Luttik, Studio Satelliet, Frans Schrofer en Jesse Visser. Zorg dat je erbij bent.

Fair Affairs
Eerder stond Satelliet Originals op de Stockholm Furniture & Light Fair, en ze zijn net terug uit Milaan na acte de présence te hebben gegeven op de Salone del Mobile. In week 21 vind je hen op de Clerkenwell Design Week in Londen UK en een week later staat Satelliet Originals in Rotterdam op Design District. Je zult hen herkennen aan de kenmerkende Originals-kleuren die in de beursstand gebruikt zijn: terra en harmoniserend burgundy. Een eigenzinnige collectie hoort thuis in een beursstand die karakter durft te tonen.

Over Satelliet Originals®
Het eigenzinnige Originals merk - een label van Satelliet hospitality furniture - is een Europese hospitality collectie met een onderscheidend karakter en unieke signatuur. De originele collectie vloeit voort uit intensieve samenwerking met (inter)nationale designers. De kracht van de brand komt tot uiting in individueel maatwerk en de altijd aanwezige 'touch of hospitality'. Elk design is een beetje 'edgy' en belichaamt stoerheid, lef, diversiteit en individualiteit. Onvoorwaardelijk jezelf zijn, daarvoor staat Satelliet Originals. 'Be an original'

Design District
Datum: 29, 30 en 31 mei
Locatie: Van Nelle Fabriek Rotterdam
Stand: V19

You're invited! Vraag hier je gratis toegangskaart aan.

Meer informatie:
Satelliet Originals
satellietoriginals.net

Publicatiedatum: