Twee nieuwe modellen voor blomus

In navolging op de outdoor meubelcollectie, introduceert blomus nu ook verschillende indoor meubels. In samenwerking met de Design studio kaschkasch lanceren zij de twee banken Tasi en Lua.

Tasi
Tasi is de nieuwe, modulaire bank van blomus. "Tasi geeft je de vrijheid om de exacte combinatie van modules te creëren die past bij je behoeften. Met zijn lage rugleuning en brede zitting is Tasi ontworpen voor ontspanning, de acht verschillende modules geven een oneindig aantal mogelijke configuraties om mee te spelen", aldus het interieurlabel.Lua
Lua, een comfortabel, modern meubelstuk. Lua kenmerkt zich door zijn zachte vormen, maar heeft toch de strakke esthetiek dat het kenmerk van blomus is geworden. "Het uitgebalanceerde contrast tussen een gedefinieerde en precieze buitenzijde, het zacht gebogen rugkussen en de zichtbaar comfortabele zitting geeft deze bank een heel eigen identiteit. Er is keuze uit een elegante tweezits of driezitsbank en een poef."

Lua en Tasi zijn verkrijgbaar in een reeks stoffen van het Deense bedrijf Kvadrat, evenals een speciale collectie stoffering die zorgvuldig door blomus is samengesteld voor de nieuwe meubelcollectie.

Meer informatie:
blomus
www.blomus.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.