Nieuwe modulaire bank van Kave Home die zich aanpast aan je behoeften

Het designmeubel- en decoratiemerk Kave Home heeft de Neom-collectie ontworpen die bestaat uit modules die samengevoegd worden tot een bank op maat. "Neom is de bank die je de veelzijdigheid biedt die je nodig hebt zonder af te zien van comfort en controle. Bovendien kunnen de elementen heel gemakkelijk aan elkaar worden gezet, zodat je je alleen maar zorgen hoeft te maken over het type bank dat je wilt hebben", zo omschrijft Kave Home de collectie.De Neom-collectie bestaat uit één- en tweezitselementen, chaise longue-element, eindpoef, voetensteun en armleuning, die allemaal kunnen worden gecombineerd met de fauteuil en bijpassende kussens.

Het merk heeft modellen gecreëerd zoals de modulaire eenzitsbank met eindpoef, de modulaire driezitsbank en de modulaire tweezitsbank met chaise longue, die steeds anders en voor elke gelegenheid aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Meer informatie:
Kave Home
www.kavehome.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.