Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Bekend om zijn op maat gemaakte museumkasten van hoge kwaliteit’

Bruynzeel Storage Systems neemt Amerikaans bedrijf over

De Europees speler in mobiele opslagsystemen Bruynzeel Storage Systems neemt Delta Designs Ltd uit Kansas (VS) over. Delta Designs is leider in Noord-Amerika voor de opslag van collecties van musea en instellingen en staat bekend om zijn op maat gemaakte museumkasten.



Deze overname helpt Bruynzeels wereldwijde leiderschap in museale opslagsystemen uit te breiden en versnelt de algemene groeistrategie om vóór 2026 een omzet van meer dan € 100 miljoen te realiseren. De Noord-Amerikaanse markt is de grootste ter wereld voor professionele opslagoplossingen en Bruynzeel heeft sterke groeiambities in deze regio. Het is de tweede overname in Noord-Amerika na RDT Concepts in 2021.

Bruynzeel zal gebruik maken van de sterke reputatie en connecties van Delta in Amerika en zal het bestaande portfolio aanvullen met Hermetically Sealed Museum Grade (HSMG) kasten van topklasse. Delta maakt gebruik van de wereldwijde aanwezigheid, de hoogwaardige geavanceerde productie & engineering mogelijkheden en het brede portfolio van Bruynzeel om zo een totaaloplossing te kunnen bieden aan bestaande klanten in Noord-Amerika. Bovendien kan Delta haar aanbod uitbreiden naar aangrenzende segmenten zoals universiteiten en archieven.

Meer informatie:
Bruynzeel Storage Systems
www.bruynzeel-storage.nl

Delta Designs Ltd
www.deltadesignsltd.com

Publicatiedatum: