Op bouwbeurs Batibouw in Brussels Expo

Studenten stelen de show met Furnify Home

Twee Gentse student-ondernemers staan momenteel op Batibouw met hun eigen bedrijf: Furnify Home. Joachim Schouten (24) en Isaï Cornelis (23) presenteren op de vakbeurs een een bed, een kleerkast en een bureau in één meubel. “Een bed gebruik je maar acht uur per dag, dus kan je het de rest van de tijd maar beter opbergen", vertellen ze tegen Het Nieuwsblad.In 2022 begon het allemaal. Ze deden mee aan EXPEDITION DO! van de Universiteit Gent, een start-up programma van zeven maanden om UGent-studenten te inspireren en te ondersteunen in hun ondernemende vaardigheden. Hun concept beviel de jury en ze konden met behulp van coaches on-site starten.

Het accelerator programma van KBC, Start it @KBC was voor hen de natuurlijke volgende stap in hun verhaal. Daar werd Furnify Home uit meer dan 400 sterke kandidaten gekozen als een van de 65 startups. Dankzij de begeleiding van de KBC-coaches, -mentoren en -professionals leerden ze nog meer groeien in de rol als ondernemers.Meer informatie:
Furnify Home
Industrieweg 122W
9030 Wondelgem Gent
Joachim Schouten: +32 492 99 87 33
Isaï Cornelis: +32 471 53 48 15
info@furnifyhome.eu
www.furnifyhome.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.