Scratch no More komt met krasvrije beschermdop voor houten en kunststof poten

Scratch no More, producent van vloerbeschermingsproducten, heeft een nieuwe krasvrije beschermdop voor houten en kunststof poten ontwikkeld, namelijk de Fixxclick. Net als de Scratch no More Footfixx Wood wordt dit product in de houten of kunststof stoelpoot geschroefd. Het grote verschil is dat het vervangbare beschermvoetje niet met de hand verwijderd kan worden. De Fixxclick is vanaf heden te bestellen op de website van Scratch no More of te vinden bij Scratch no More dealers.

Gegarandeerd krasvrij
Net als alle andere Scratch no More beschermdoppen is ook de Fixxclick voorzien van drooglooptapijt. Wanneer de zachte beschermvoetjes over de vloer glijden komt het vuil tussen de tapijthaartjes terecht. Hierdoor wordt vuil zoals bijvoorbeeld zand niet in de vloer gedrukt. Hierdoor is ook de Fixxclick gegarandeerd krasvrij.

Ongeoorloofd verwijderen wordt voorkomen
Doordat het beschermvoetje van de Fixxclick niet met de hand verwijderd kan worden, wordt ongeoorloofd verwijderen van de beschermvoetjes voorkomen. Dit is ideaal in ruimtes waar veel mensen samenkomen, bijvoorbeeld scholen, kantines of zorginstellingen.

Fixxclick
De Fixxclick bestaat uit drie onderdelen; het basisdeel, het beschermvoetje en een schroef. Het basisdeel wordt in de houten of kunststofpoot geschroefd. Vervolgens wordt het vervangbare beschermvoetje op het basisdeel geklikt. De Fixxclick is verkrijgbaar met een beschermvoetje met een diameter van 29 millimeter of 35 millimeter. De Fixxclick is te gebruiken onder poten met een diameter van minimaal 20 millimeter. De poot dient altijd met de onderkant vlak op de vloer te staan.

Meer informatie:
Scratch no More
Remmerden 121
3911 TZ Rhenen
(031) 774 54 24
info@scratchnomore.nl
www.scratchnomore.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.