Bas Rikken opent pop-up winkel in Oss

Bas Rikken, een oude bekende in De Schakel in Oss, heeft daar opnieuw een pop-up winkel geopend. Deze keer op de hoek van De Schakel en Walstraat.

In deze pop-up winkel is er naast zijn eigen merk unne-rikken® Design op Maat nu ook een heuse art gallery geopend. Deze heet ‘Pop-Up Art Gallery The Connection By unne-rikken.nl’. De naam verwijst naar De Schakel en de verbinding die Bas wil leggen tussen de kunstenaars en het winkelend publiek.

De kunst die hij laat zien is niet alleen van plaatselijke kunstenaars, maar ook uit Eindhoven, Geldrop en zelfs pop-art uit Lyon Frankrijk van een mysterieuze kunstenaar! Tevens wordt elke week een ander kunstwerk in de etalage uitgelicht op de ezel als ‘kunstwerk van de week’. ''Je kan vrijblijvend binnenlopen om de kunst van dichtbij te bekijken.''

''Mocht u na het bekijken van de kunst geïnspireerd zijn stel dan met Bas uw perfecte meubel samen. En combineer de kunst met een op maat gemaakt designmeubel.''

Praktische informatie
Art Gallery The Connection is op vrijdag geopend van 11 tot 18 uur en op zaterdag van 11 tot 17 uur.

De Schakel 1, 5341CM Oss


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.