Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

BKS Meubelen stelt vertegenwoordiger aan en lanceert tijdens de VAKdagen collectie Junite

Brouwers Meubelen (BKS) heeft na het vertrek van Jan van der Starre een nieuwe vertegenwoordiger aangetrokken. Accountmanager Mark van Eijsden gaat met ingang van 1 februari 2023 aan de slag in het rayon Zuid- en West-Nederland. Tijdens de komende VAKdagen in De Woonindustrie kunnen relaties met hem kennis komen maken. Tegelijkertijd lanceert de producent van eikenhouten meubelen de collectie Junite.


Accountmanager Mark van Eijsden gaat komende maand aan de slag.

Het nieuwe programma Junite wordt gepresenteerd tijdens de VAKdagen op 6, 7 en 8 februari in De Woonindustrie. 'Deze nieuwe collectie is geheel naar de huidige trend, echter er is nog iets nieuws aan Junite. Namelijk dat deze wordt samengesteld uit losse elementen. Het kiezen van losse elementen geeft naast vele variantmogelijkheden ook voordelen op het logistieke- en servicevlak. Dit waren enkele belangrijke criteria bij het ontwikkelen van de nieuwe collectie. Junite wordt volledig in Furnplan uitgewerkt voor een optimale inkoop- en verkoopondersteuning', laat de fabrikant uit Staphorst weten.

Bij het programma Junite kan een haardkast besteld worden met de haard Vivente 75 of 100. 'Deze gaan we voor het eerst presenteren ingebouwd in een tv meubel!'.

De nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion®-technologie kunnen worden ervaren in de luxe Vivente-modellen. Eerst door het verbeterde vlameffect via identieke houtblokken. Er is ook een keuze uit omgevingslichtkleuren die bij elke stijl passen, plus vier verschillende achterpanelen die bij de meeste interieurs passen. Slimme bediening en verwarmingsfuncties maken dat je een heel jaar van deze haard kunt genieten. Dit alles kan worden bediend via de app of met de premium afstandsbediening.

De collectie Junite is aangevuld met de bijpassende nieuwe salontafelserie Diamond en de nieuwe eetkamertafel Tender met de poot Crown. Ronde en organische vormen waren de criteria bij het ontwerpen van de deze collecties.

Meer informatie:
Brouwers Meubelen B.V.
Weth. Klompstraat 7
7951 SC Staphorst
+31 (0)522 461656
info@bksmeubelen.nl 
www.bksmeubelen.nl 

Arnoud Brakke (rayon Noord/Oost)
Tel. 0647994684
arnoud@bksmeubelen.nl 

Mark van Eijsden (rayon Zuid/West)
Tel. 0682616894
mark@bksmeubelen.nl 

Stefaan Meulebrouck (rayon België)
Tel. +32 475 79 76 69
stefaan@bksmeubelen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.